RiP NiP, már az EU minoron se lesznek ott GeT_RiGhT-ék!

RiP NiP, már az EU minoron se lesznek ott GeT_RiGhT-ék!

Nem hogy legend, nem hogy major kvali, de még az EU minor se jött össze a nindzsáknak

Óriási pofonba szaladt bele a NiP, miután összesítésben 1 győzelemmel és 3 vereséggel, de kiestek a PGL major kvalifikációért folytatott harcból már az EU minor selejtezőjében! A korábbi, Legendás státuszú csapatnak azért kellett ennyire alulról kezdeniük a selejtezősorozatot, mert tavaly decemberben többek között DeadFox és a HellRaisers is legyőzte őket a major kvalifikációs tornán, amiért végül nem vett részt az egykoron major győztes csapata az idei év első nagy CS:GO versenyén.

Pedig az EU minor selejtező mezőnyében 16-ból mindössze az első 8-ba kellett volna bejutni, de a svájci rendszer kifogott f0restéken. A legnagyobb nevek itt - természetesen rajtuk kívül - az EnVyUs, a Heroic és a még EPL résztvevő LDLC voltak, szóval a papírforma alapján simán hozni kellett volna a Top8-at, de még ez se jött össze a svéd gárdának, akik a vesztett meccsek alatt még 10 körig se jutottak el és az Epsilon is alaposan megizzasztotta őket. Íme a minor kvalis meccseredményeik:

  • 7-16 az iGame ellen trainen
  • 4-16 a Red Reserve ellen cbble-n
  • 16-14 az Epsilon ellen trainen
  • 5-16 a Space Soldiers ellen cbble-n

Ezzel már a legjobb 144 csapat között elvérzett a NiP, ez az ábra jól mutatja, hogy hogyan teljesített a csapat az elmúlt évek major versenyein:

És még egy érdekes statisztika: KD arányban a minor kvalin szintén a NiP volt a leggyengébb csapat, 4 map alatt -92-be végeztek, 0.8-as ratinggel.

Korábban a NiP ügyvezetője, Hicham Chanine azt nyilatkozta, hogy ha nem jönnek az eredmények, akkor ha kell, kegyetlenül felforgatja a csapatot, mert neki elsősorban a márka a fontos, és ezt tudják a játékosok is. pyth már távozott a csapattól, de valószínűleg ennél több is fog történni a közeljövőben. 

Egyébként nem csak a NiP-nek, a Heroicnak se jött össze a minor, a továbbjutó nyolcasból pedig viszonylag könnyű dolga lesz az EnVyUs-nak június 15-18. között, Bukarestben. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!