VIDEÓ: Íme a CS:GO

VIDEÓ: Íme a CS:GO "pedig jó ötletnek tűnt" kategória győztesei

Vicces CS:GO körök és jelenetek, amelyek elkövetői biztosan nem így gondolták. Vagy igen?

Amikor végletekig feszült a helyzet, mert egy fontos továbbjutás, vagy esetleg a milliós pénzdíj sorsa a tét, akkor a profi CS:GO játékos csak a célra koncentrál, igen komolyan veszi a feladatát. Azonban előfordul olyan eset, ami előcsalogatja a játékosból a benne megbúvó trollt, vagy annyira koncentrál, hogy olyan bakit követ el, amit más körülmények között röhögve megcsinál.

A következő válogatás olyan vicces köröket vonultat fel, amiben finoman szólva is igen váratlan megoldások és helyzetek fordultak elő.

5. KKona vs. CLG

Az amerikai CS:GO szcéna kétség kívül tehetséges játékosokkal van ellátva, de tarik két ingyen frag lehetősége és David 'inVert' Monroe védekezése egy elég furcsa megközelítése a játéknak.

4. Zeus vs. CLG

Ismét a CLG, azonban most Zeus kapta a főszerepet. A helyzet nem lett volna reménytelen, hiszen két nullos játékossal szemben kellett volna Zeusnak és Seizednek lehoznia a kört 10:15-nél. Seized 1v1-re redukálta a felállást, de végül nem csak a 10 hp-s jdm64 állt Zeus útjában.

3. Summit1g vs. CLG

Megint egy CLG mérkőzés. A Splyce színeiben játszó népszerű streamer hozhatta volna a győztes 16. kört, ha nem örül túl korán a sikernek. Amikor visszanézett a monitorra, biztos nem erre számított.

2. Sweden vs. Finland

A King of Nordic tornán történt 2015-ben, hogy a két csapat „kicsit” feldobta a késkört. A Benny Hill Show jellegzetes aláfestő zenéje tökéletesen visszaadja a hangulatot.

1. NiP vs ALTERNATE aTTaX

A NiP 2014-es fénykorában igen jó formában volt, ahogyan azt az ALTERNATE aTTaX is megtapasztalhatta. 13:1-nél be is indult a trollkodás, ami a térfélcsere után is folytatódott.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!