400 ezer $-ért vette meg a Misfits Academy helyét a Mysterious Monkeys az EU LCS-ben!

400 ezer $-ért vette meg a Misfits Academy helyét a Mysterious Monkeys az EU LCS-ben!

Az EU LCS szabályai szerint az Misfits Academy nem játszhat a nagy színpadon, így eladni kényszerültek a helyüket.

Nekünk nem annyira, de a németek számára ismerősebb lehet a Mysterious Monkeys csapata, akik elég stabilan teljesítettek a legtöbb német versenyen. Ők vásárolták fel potom 400 ezer dollárért a Misfits Academy helyét az EU LCS-ben, akik a szabályozások értelmében nem vehetnek részt a bajnokságon, lévén, hogy a Misfits, mint testvércsapat továbbra is résztvevője ennek.

Visszatérhet az EU LCS-be Bjergsen volt csapata, a NiP?

Aioween | 17/05/16 11:15 Egyes források szerint visszatérni készül a svéd szervezet a League of Legends színterére. A nagy múltú Ninjas in Pyjamas inkább CS:GO-ban volt sikeres az elmúlt években, de ez többek közt azért is van, mivel nem volt LoL csapatuk hosszú évek óta, mivel a csapat 2014 október 4-én feloszlott.

A felvásárlás keretein belül úgy tűnik, hogy nagyjából a teljes rostert is megtartják, így az eredeti Mysterious Monkeys felállás változatlan marad. A szabályok nem vonatkoznak nemzeti kupákra, így mondhatni zavartalanul versenyezhet ezzel a névvel német földön az eredeti csapat. Ami az LCS-ben játszó gárdát illeti, a legtöbben megmaradnak, vagyis Jisu a topon, CozQ a miden, Yuuki, az ADC és Dreams, mint support, valamint Unlimited, mint edző. A csapat dzsungelese Pridestalker elvileg a Roccat-hez csatlakozik, miután onnan Maxlore az eredeti Misfits-hez igazolt át, de Pridestalker távozásáról egyik fél sem akart nyilatkozni.

Amikor az eladásra került a sor, sok lehetőséget meghallgattunk és mérlegeltünk, végül a Mysterious Monkeys tudta a legcsábítóbb ajánlatot felmutatni, amiben az is benne volt, hogy megtartanák a csapatot jelenlegi felállásában, amennyiben ez lehetséges. Hálásak vagyunk Jisu-nak, Yuuki-nak, Dreams-nek, Pridestalker-nek, CozQ-nak, Unlimited-nek és Robin-nak mindazért, amit a Misfits Academy-ért tettek. Yuuki és Dreams már két sikeres Challenger Series megpróbáltatáson is túl vannak. Bár szomorúak vagyunk, hogy útjaink elválnak, büszkék vagyunk az eddigi eredményeikre. A Misfits nagyon lelkesen várja a régi jó barátokat az Idézők szurdokában. - Ben Spoont, Misfits CEO és társalapító

A Misifts Academy a tavaszi Challenger Series-en keresztül az FC Schalke 04-et győzték le a döntőben 3-2-re, majd a promóciós tornán az Origennel kerültek össze, akiket könnyedén 3-0-ra vertek ezzel megszerezve az egyik LCS helyet. Van még egy kiadó hely a Fnatic Academy-nél is, akik szintén kénytelenek lesznek ezt eladni és mivel két héten belül indul a nyári szezon, lassan fény derül arra, ki is szerzi meg ezt a fennmaradó helyet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!