VIDEÓ - Délkelet-európai Bajnokság:  mégsem jutott tovább a Sensei a következő fordulóba

VIDEÓ - Délkelet-európai Bajnokság: mégsem jutott tovább a Sensei a következő fordulóba

Ha a szerbek ellen nem is, de a görögök ellen már győzelemmel zárta a napot Sensei, de sajnos így sem juthatnak tovább az egyeneskieséses szakaszba!

Tegnap beharangoztuk, hogy két fontos meccse is lesz a Sensei-nek a Délkelet-európai Bajnokság nemzetközi csoportkörében, melyeket ha megnyernek, biztossá válik a továbbjutásuk a rájátszásba. Elsőként a RESISTANCE ellen kellett bizonyítania FLASH csapatának, ám ez végül elmaradt. A szerbek 2-0-val zárták a meccset, és ezzel 3 ponttal lettek gazdagabbak a B csoportban. A következő ellenfél a görög Shanghai Emperors, akik szinte csoport utolsóként kullogtak végig a bajnokságban, így ha már az első meccsen elmaradt a győzelem, most itt volt az idő a javításra. Sajnos ez sem indult olyan egyszerűen:

A magyarok helyzetét az sem könnyítette meg, hogy barcode az első pálya után ismeretlen okból távozott, így az Ergotic játékosa, coolio ugrott be. Az eredetileg is mix felállású Sensei, most még inkább azzá vált. Szerencsére ez nem szegte a fiúk kedvét, és derekasan küzdöttek, olyannyira, hogy szó szerint lemosták a mirage-ról a görögöket. A döntő pálya overpass lett, ahol már Shanghai Emperors felvette a kesztyűt és kiharcolták maguknak a hosszabbítást. A rendes játékidőben bodito csilloghatott, olyan 1v3-at hozott, hogy csupán 1 golyót lőtt mellé. Bocsánatos bűn!

A hosszabbításban már elfáradtak a görögök, így sikerrel vette a Sensei a harmadik pályát. A táblázatból látni fogjátok, hogy pontegyenlőség fennáll a RESISTANCE és a Sensei között, és ebben az esetben az egymás elleni mérkőzés számít, amit sajnos a szerbek nyertek meg.

SEC szabályok szerint egyenlő pontok esetén hármas körbeverésnél pálya különbség számít! Így sajnos a Sensei nem jutott tovább az egyeneskieséses szakaszba, és ezzel véget ért számukra a verseny. A HoP viszont még küzd az A csoportban, így nekik még szurkolhatunk a továbbjutásért! 

Kövess Minket!