Bastion régi ultija, Hanzo és a hernyó - 6 érdekesség a Defense hősökről

Bastion régi ultija, Hanzo és a hernyó - 6 érdekesség a Defense hősökről

Folytatódik az IGN videós sorozata, Jeff Kaplan ezúttal a defense karakterekről mesélt nekünk.

Harmadik részéhez érkezett az IGN videós sorozata, melyben az Overwatch fejlesztőcsapatának feje, Jeff Kaplan mesél nekünk különféle érdekességeket és titkokat a karakterek kapcsán.

Support hősök | Tank hősök

A support és tank karakterek után ezúttal a defense hősök kerülnek terítékre: lássuk, milyen érdekességeket tartogat nekünk Kaplan Bastion, Hanzo, Junkrat, Mei, Torbjörn és Widowmaker kapcsán.

Bastion

Több különböző ultimate képessége is volt, mielőtt elnyerte a mostani alakját. Voltak pattogó gránátok, aztán megtanult átlőni a falakon, majd egy guruló aknát kapott, ami bele tudta ásni magát a földbe és a másik csapat nem tudta elpusztítani - Bastion ellenben távirányítással rájuk robbathatta. Ez utóbbiból lett végül Junkrat Rip-Tire képessége.

Hanzo

A Dragonstrike ultimate animációja helyett csupán egyszerű gömböket használtak, amikor a képesség hitboxát tesztelték, ami elég vicces volt, mert leginkább egy hernyóra hasonlított. A fejlesztőcsapat ezért folyton azt kiabálta, amikor Hanzo használta a képességet, hogy "jaj ne, egy hernyó".

Junkrat

A karakter eredetileg sokkal jobban hasonlított egy szkafanderbe öltözött bombahatástalanítóra, végül azonban az őrültebb megközelítés mellett döntöttek.

Mei

Először Frostbite néven futott, de ekkor még nem nagyon tudták, hogy milyen irányba vigyék a karaktert és milyen képességei legyenek. Fejvadásznak indult, végül azonban teljesen más lett.

Torbjörn

A fejlesztőcsapat egyik tagjáról kapta a nevét, akit éppen így hívtak. Amikor az illető bemutatkozott, Jeff Kaplannek az volt az első gondolata, hogy ez a legmenőbb név, amit valaha hallott. Végül fel is használták az egyik karakterhez.

Widowmaker

Mielőtt nekikezdtek volna az Overwatch-nak, a karakter Ranger néven futott és elég sokfajta képessége volt: csáklya, mesterlövész puska és turret is volt a repertoárban többek között. Végül ezeket szétszórták több karakter között: Widowmaker mellett Bastion és Soldier: 76 is kapott belőlük.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!