Expect és Trick rövid pihenőre mennek, két új cserével kezd a G2!

Expect és Trick rövid pihenőre mennek, két új cserével kezd a G2!

Az első hét idejére cserepadra kerül a két koreai játékos Expect és Trick, helyükre pedig egy új és egy rég nem látott arc érkezik.

Sikeresen maga mögött hagyhatta végre a vakációs meme-et a G2 az idei MSI után, ahol messze túlteljesítettek magukhoz képest, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy tavaly mit értek el nemzetközi tornákon. Ahhoz képest idén két második helyet is begyűjtöttek, egyet az utolsó LoL-os IEM rendezvényen az FW ellen Katowice-ben, illetve most Rio-ban az MSI-n az SKT-vel szemben.

Keményen küzdött a G2, de továbbra is az SKT a világ legjobbja

Aioween | 17/05/22 17:00 Május 21-én, helyi idő szerint este 8-kor vette kezdetét az idei MSI utolsó megmérettetése, ahol az európai G2 szállt szembe a dél-koreai SKT T1-el. Talán nem meglepő, hogy a nézőközönség nagyobb része SKT győzelmet jósolt, vagyis nem a G2-t tartották esélyesebbnek.

Az EU LCS döntőt is megnyerő G2 tehát pihenőre küldi két játékosát, koreai duót, Expect-et és Trick-et. A szervezet tulajdonosa, Ocelote szerint pihenésre van szükségük, egyrészt a szezon eleje óta nem voltak otthon családjuknál, illetve súlyos csuklóproblémákkal is küszködnek, az orvosok pedig pihenést javasoltak. 

A helyükre a két új G2 csere érkezik. Felső ösvényen az LCS színpadán eddig ismeretlen Send0o próbálja meg Expect-et helyettesíteni, dzsungelbe Trick helyére a már sok csapatot megjárt francia loulex érkezhet. Utóbbi már elég sok LCS tapasztalattal rendelkezik, megjárta az H2k-t és a Unicorns of Love csapatát is. Némi sikereket el tudott itt érni velük, de a legtöbben a játékban rá jellemző passzivitása miatt kritizálták, kérdés, hogy ezt azóta mennyire tudta korrigálni. Legutóbb pedig a Schalke 04 csapatában játszott, akiket a Misfits Academy penderített ki az EU CS ligából.

Send0o eddig a G2 spanyol testvércsapatában játszott, a G2 Vodafone-ban. A szervezet kijelentése alapján az EU LCS tavaszi döntőjére való felkészülésben is segítette a csapatot Hamburgban. 

Talán legjobb formájában van, illetve volt a csapat a legutóbbi MSI-n, kíváncsiak leszünk, hogy a két új csere mennyire fog beválni. Azt hozzá kell tenni, hogy csak ideiglenes cserékről van szó, Trick és Expect a tervek szerint csak egy hetet hagynak ki az LCS-ből és a második héten már újra játszani fognak.

Június 1-én figyelhetjük meg először őket a színpadon, amikor elkezdődik az EU LCS és az eddigi szokásokat tekintve az UOL-el fognak először szembe nézni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!