WoT Magyar Liga - Hétvégi kupák

WoT Magyar Liga - Hétvégi kupák

A WML szervezői ma ismét két 3v3 kupát rendeznek, egy kezdők viadalát 18:00 órától és egy normált 19:20 órától, Tier 6-os szinten.

A kezdők viadala kupát - ahogy erről a neve is árulkodik - a kezdő és tapasztalatlanabb játékosoknak szánják. A versenyre ma este 18:00 óráig lehet jelentkezni, a check-in 16:30-tól kezdődik, a részletes szabályokat pedig itt találjátok.

A normál kupa annyiban tér el A kezdők viadalától, hogy ezen már a tapasztaltabb játékosok is indulhatnak, és természetesen a nyeremények is nagyobbak. A részletes szabályokat a linkre kattintva megtekinthetitek.

Tippek a versenyre

A könnyű tankok módosítása miatt az egyik legjobb választás lehet a Type-64, hiszen ezen a tankon semmit sem változtattak, de még nyílt pálya esetében is érdemes lehet bevinni harmadik tankként egy Cromwell-t vagy Cromwell B-t. A városi pályákat valószínűleg az O-I fogja uralni, de itt is lehet taktikázni és berakni két O-I mellé egy M6-ot vagy Vk3601(H)-t.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.