Ismét pályára lépnek az öregfiúk!

Ismét pályára lépnek az öregfiúk!

Ezúttal 5 csapatnyi öregfiút sikerült összeszedni, hogy megmutassák miért váltak legendává annak idején és szórakoztassák a rajongókat.

A már lassan hagyományt képző Öregfiúk gálameccs újabb mérföldkőhöz ér a mai napon, ahol ismét összecsapnak a veteránok a régi idők szép emlékeit felidézve. Összeszedtük, hogy mit érdemes tudni a gáláról!

Lezajlott az öregfiúk torna: a ziTi-KODIAK döntőket nem lehet megunni

Ezúttal már négy együttes vágott neki a nosztalgiaverseny pályáinak, de a döntő pont úgy alakult, mint legutóbb.

A legfrissebb installációban öt csapat vesz részt, melyek igazán frappáns neveket kaptak a kapitányok és profi csapatok neveinek kombinálásából. Így láthatjuk majd ziTi ötösét, a Luminoziti Gaminget; a DEv köré épült Devnaticot; Deepet és csapatát, a Deepnitast; KuLi válogatott veteránjait, a Team KuLiquidet; és a legnagyobb átlag életkorral bíró KODSENTet, mely Kodiak csapata lesz. 

A csapatok felállásairól rendkívül szórakoztató képeket közöltek Kodiakék, így nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk őket nektek is:

A gála ma este 17:00-tól indul a Devnatic és a Deepnitas összecsapásával, velük párhuzamosan pedig a KODSENT és a Team KuLiquid lépnek pályára. A teljes menetrendet itt találjátok. A mérkőzések Bo1-ben zajlanak majd és a gála alatt minden csapat egy alkalommal találkozik a többivel. A győzelmek pontokat érnek majd és a legvégén az a csapat nyer, amelyik a legtöbb pontot gyűjti össze.

A gálát megelőzően rengeteg videóanyag látott napvilágot a felkészülésről, a csapatkapitányokról és egyéb gondolatokról, melyeket Kodiak YouTube csatornáján találtok meg.

A nézők ezúttal is értékes nyereményeket szerezhetnek a közvetítés követésével, de mellettük ezúttal a gála legértékesebb játékosát is díjazzák majd, mely egy precedens értékű kezdeményezés. A közvetítést a The War Room Twitch csatornáján találjátok majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!