xPeke mégsem marad egyedül az Origenben, íme az új lineup!

xPeke mégsem marad egyedül az Origenben, íme az új lineup!

A Challenger Seriesben szereplő Wind and Rain teljes csapata csatlakozik xPeke-hez, végre játékosok is vannak a szervezeten belül.

Ez azért is fontos, mert a két szezon közötti nagy átigazolások és eladások viharában sokan arra számítottak, hogy az OG eladja majd helyét, lévén senki nincs a csapatban. Pár nappal ezelőtt azonban Twitteren jelentették be biztosra, hogy az Origen nem eladó. Ekkor még nem lehetett tudni, vagy sejteni, hogy mi lesz a csapattal, mert csak és kizárólag xPeke maradt meg a tavaszi felállásból.

Nem akarták (tudták) eladni az Origen helyét a Challenger Seriesben

Több csapat kapcsán is felmerültek olyan hírek, miszerint az OG helyére fájna a foguk, ilyen volt például a NiP, aki azóta az FNA helyét megvette.

Mindez megváltozott a két napja, amikor is kiderült, hogy a teljes Wind and Rain felállása átigazol a szervezethez és részt fognak venni a Challenger Series-ben. Ez olyan szempontból érdekes kissé, hogy a Wind and Rain amúgy is bejutott a zárt kvalifikációk után a Red Bulls-al egyetemben. Még ha most nem is éli fénykorát, az könnyen lehet, hogy az OG több mindent tud nekik biztosítani, mint ők saját maguknak tudtak volna.

Ez azt is jelenti, hogy a Wind and Rain, mint csapat, kereshet egy teljesen új gárdát ezek után, nagy valószínűséggel ezzel a csapatnak nagyjából be is fellegzett sajnálatos módon. DanDan, az OG új toposa arra kérte a rajongókat, hogy legalább egy akkora esélyt és bizalmat adjanak nekik, mint amit az Origen is nyújtott a játékosok számára és egyben reménykedik abban, hogy fel tudnak nőni a feladathoz és felveszik a versenyt a többiekkel.

A gárda lövésze is megszólalt egy tweet formájában, válaszul DanDan-ére, amiben elmondta, hogy minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy ne okozzanak csalódást és hogy idővel visszajuttassák a szervezetet az LCS-be, bár elismerte, hogy ez nem lesz egy egyszerű feladat. 

Kissé érdekes helyzetet teremt ez az egész, mivel a játékosoknak a Challenger Series során a saját volt csapatukkal is meg kell majd küzdeniük, vagyis a Wind and Rain-nel, akiknek kérdéses, hogy honnan rántanak elő hirtelen 5 EUCS szintű játékost. Emellett a többi ellenfelük a Red Bulls, a Giants!, a Schalke 04 és a Paris Saint-Germain lesz, őket kell majd lenyomni ahhoz, hogy egyáltalán szóba kerülhessen az LCS-be jutás. 

Csak remélni tudjuk, hogy a tavaszi LCS alapszakasznál jobban fognak teljesíteni, igaz, annál jobbat nem lesz nehéz mutatni.

Update: Úgy néz ki azért még nem ért véget a hányattatások sora, hiszen a Challenger liga szabályai alapján az első héten a Wind and Rain 3 játkosa nem hagyhatja el a csapatot, jó kérdés, hogy xPeke addig mit tud majd csinálni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.