Best of Lenovo Legion Kupa selejtező

Best of Lenovo Legion Kupa selejtező

Kiváló magyar mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi a hétvége során.

A jövőhét vasárnapi Lenovo Legion Kupa szegedi PlayIT offline döntőjére szombaton játszották a kvalifikációs mérkőzéseket.

CS:GO helyett Overwatch: itt az ideje, hogy megmutassa magát a közösség!

A Lenovo Legion Kupa pécsi állomásán ezúttal az Overwatch jut szerephez.

Végül nyolc csapat indult el az egyenes kieséses Bo3 rendszerben. Nagy meglepetésre sem a Wonder Stag e-Sports, sem a Team Plague nem jutott a döntőbe, ugyanis az AddicT eSports és a Mercy Mains btv mix csapata kiejtette őket az elődöntőben.Lenovo Legion warrom kvalifikacio
Az alábbiakban összegyűjtöttük nektek a legszebb megmozdulásokat a kvalifikációról.
Egy jól időzített Pharah ulti mérkőzéseket tud eldönteni, ezt bizonyította az AddicT eSport OW játékosa EpresShake is, aki Eichenwalde védekezésnél szinte egyedül pusztította el a Wonder Stag E-Sports támadását.

Lenovo Legion Szeged - OverWatch selejtező

Lenovo Legion Szeged - OverWatch selejtező - Clipped by Sinvid4

A Mercy mains btw-t erősítő Tykx profi módon forgatja a Genji kardot, egyik leglátványosabb megmozdulását King's Row-n mutatta a Team Plague ellen.

Lenovo Legion Szeged - OverWatch selejtező

Lenovo Legion Szeged - OverWatch selejtező - Clipped by tykx_tv

Tracer Pulse Bomb képességének tökéletes használatáról korábban már mutattunk nektek őrületes külföldi játékokat. Szerencsére itthon is találunk jó példát, az AddicT eSports játékosa Komrade, ugyanis minden meccsen kiválóan játszott. Egyik legszebb megmozdulását Oasis-en láthattuk.

Lenovo Legion Szeged - OverWatch selejtező

Lenovo Legion Szeged - OverWatch selejtező - Clipped by Sinvid4

A Lenovo Legion Kupa szegedi PlayIT Overwatch döntőjét tehát az AddicT eSport OW és a Mercy mains btw csapata vívja jövőhét vasárnap, a közvetítést pedig a ITT tekinthetitek meg.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!