Nagyszerű pillanatok a TakeOver 2 harmadik napjáról

Válogatás a legszebb megmozdulásokból.

Tegnap csoportmérkőzésekkel és a rájátszás első meccseivel tovább folytatódott a TaKeOver 2. Ismét kiválogattuk számotokra a legérdekesebb pillanatokat.

Őrületes játékok és magyar öröm, ilyen volt a TaKeOver 2 második napja

Válogatás a B csoport mérkőzéseiből.

Tracer egyértelműen domináns dps a jelenlegi dive metában, köszönhetően gyors mozgásának és pusztító ultimate képességének. A Movistar Riders játékosai összehoztak egy nagyszerű 5 fős Graviton Surge-Pulse Bomb combo-t.

$50,000 TaKeOver 2 powered by Predator: Day 3 Movistar Riders vs. Hammers eSports

50,000 TaKeOver 2 powered by Predator: Day 3 Movistar Riders vs. Hammers eSports - Clipped by bamalkin71

Még mindig Tracer, viszont már a Misfits játékosa, Tvique villantott egy nagyon intelligens mozdulatot. Az éppen társai közé charge-oló Reinhardtra tapasztotta rá a bombát.

Tviq Tracer Ult OMG

Tviq Tracer Ult OMG - Clipped by sinhide

Lucio a legutóbbi változtatásoknak köszönhetően egyre agresszívebb játékstílust kíván. Ezt bizonyította az eUnited játékosa, Morte is, aki Nepalon miután megölte az ellenfél tankját, még a D.Va-t is sikerült lelöknie.

MORTE Godlike Lucio Play

MORTE Godlike Lucio Play - Clipped by predatorthw

A nap további izgalmas pillanatait pedig itt találjátok:

TaKeTV on Twitter

We finish the third day of the #OWTaKeOver 2 powered by Predator! Make sure to watch the final day tomorrow! https://t.co/qh3FoOZYwS

Ma délután, közép-európai idő szerint 3 órakor tovább folytatódik a TaKeOver 2 rájátszása. Sajnálatos módon a magyar játékos, tomzeY és csapata, a Hammers Esports búcsúzni kényszerült, azonban ma még játszani fognak, ugyanis a helyszínről próbálják magukat kvalifikálni az Overwatch Contenders észak-amerikai csoportkörébe.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!