WoT - A második Európa-bajnokság

WoT - A második Európa-bajnokság

Idén újra megrendezésre kerül a World of Tanks EB, de mi is pontosan ez a bajnokság?

Második alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű World of Tanks EB, aminek a döntőjét Kölnben, a Gamescomon tartják!

Részletesen a versenyről

Ki indulhat a bajnokságon?

A profi játékosok kivételével mindenki szabadon jelentkezhet a versenyre.

Minden játékos csak a saját országát képviselheti!

Tehát csak nemzeti csapatok indulhatnak, így például a magyar selejtezőn csak a magyar játékosok vehetnek részt.

Az képen látható országok játékosai indulhatnak a WoT EB-n.

A verseny felépítése

A verseny egy csoportkörből és egy rájátszási szakaszból áll majd. A csoportkörből csak a legjobb csapat juthat tovább a rájátszásba, ahonnan a top 4 kvalifikálja magát a Gamescomra. A magyar csoportból tavaly kijutott csapat sajnos a rájátszási szakasz elején elvérzett, majd hosszas küzdelmek után végül a finn együttes állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Egyelőre nincs több információ a bajnokságról

A csoportkörökre Júliusban kerül majd sor, de a pontos szabályokról és a nyereményekről egyelőre semmit sem tudni. Tavaly tier 6 tankokkal kellett játszani Encounter játékmódban 3on3 felállásban, de ezen lehet változtatnak majd a szervezők. Ezen felül érdemes megemlíteni, hogy az előző verseny főtámogatója az Alienware volt, akik jóvoltából az első helyezett csapat 3 darab Alienware laptoppal gazdagodott.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.