A beugró s1mple lecarryzte a NiP meccsét!

A beugró s1mple lecarryzte a NiP meccsét!

A NA'Vi játékosai, s1mple és flamie  ugrott a NiP-hez a G2 elleni meccsen az ECS harmadik szezonjának online csoportkörében. Vajon ez csak ideiglenes megoldás volt vagy hamarosan nagy forgatásokat láthatunk?

Tegnap már lehoztuk, hogy Twitteren közölte s1mple egymeccses együttműködését a NiP-pel, amire persze mindenki felkapta a fejét. Később kiderült, hogy nemcsak egy, hanem egyből két NA'Vi játékos fogja kisegíteni a NiP-et. Meg is hozták a sikert, ugyanis a friss ESL Pro League bajnok G2 ellen sikerült pályát hozni az ECS harmadik szezonjának online csoportkörében. 

A statisztikából láthatjuk, hogy s1mple és flamie jócskán hozzátett a pizsamás nindzsák sikeréhez! Akárcsak az ESL Pro League-ben, az ECS csoportkörben is két pályán kell bizonyítani. Cache-n még a franciák domináltak, és 16-12-vel vitték a pályát, ám Train-en nem volt megállás a NiP számára, 16-11 arányban nyertek. A beugrók kifejezetten jól teljesítettek, nem volt megoldhatatlan helyzet s1mple számára! Végül megérdemelten a legeredményesebb játékosa lett a pályának!

A rajongóknak is tetszett s1mple játéka, újra azt a felszabadult "fraggyárost" vélték felfedezni benne, amit az utóbbi időben nem láttak, tekintve, hogy a NA'Vi-nál némiképp korlátozott a szerepköre. A szabályok sem tiltják a beugrókat, hiszen a Natus Vincere nem vesz részt a ligában. Mindenesetre érdekes kérdéseket vet fel a jövőre nézve ez a szövetség. Viszont GeT_RiGhT twittelt posztjából hosszútávú együttműködést nem véltünk felfedezni, tekintve, hogy a beugrókra azért volt szükség, mert f0rest és friberg egész egyszerűen nem voltak gépközelben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!