Szélviharként tért vissza a világ tetejére a Tornado Energy

Szélviharként tért vissza a világ tetejére a Tornado Energy

Legnagyobb ellenfelük, a Na'Vi árnyékából kibújva, felkészültségüknek köszönhetően, az új metát elsajátítva jutottak a csúcsra.

Már harmadik éve a világ urai, de mégis kik ezek a srácok? Íme a Tornado Energy, avagy az újjáalakult HellRaisers.

Első komoly sikerük a 2015-ös világbajnoki döntő megnyerése volt. A hozzáértők nagy része a Na'Vi címvédésére szavazott, azonban meg tudták őket lepni az akkori Tier 8 (7/54) rendszerben főként T-54 lightweight-ek használatára alapuló, rendkívül agresszív taktikákkal.

Tornado Energy

A Na'Vi a döntő után úgy nyilatkozott, hogy nem lett volna szabad teret engedniük és lebecsülni őket. Ez úgy látszik, hogy tényleg elszámítás volt, ugyanis a 2015/2016-os évad megint róluk szólt: mindent megnyertek, amit lehetett, és bár rendkívül nehezen, de a világbajnoki cím is meglett nekik az akkor még HellRaisers néven futó csapat ellen. 

A 2016/2017-es évadot is a Na'Vi kezdte jobban az első, őszi szezon megnyerésével. A kocka a két szezon közötti Champions Rumble eseményen fordult. A HellRaisers Tornado Energy néven újult meg és kezdésként megnyerte a versenyt ki más, mint a Na'Vi legyőzésével, ami ismét sokakat meglepett. Ezzel kvalifikálták magukat a 2017-es Grand Finals-re, így a második szezon alapszakaszát fel tudták használni az ellenfeleik kiismerésére az új játékstílusban, illetve rizikós taktikákat is ki tudtak próbálni. A második szezon végi döntőt viszont megint megnyerték, kifejezetten magabiztosan!

Ezzel el is érkeztünk az idei döntőre, ahol ezúttal a Na'Vi-val egyenlő ellenfélként tekintettek a következő játékosokra: 

Tornado Energy

Közülük a 2015-ös csapatban csak NesKwi, Near_You, DYADOR és a menedzserük, _YR_ volt ott. A csoportkörben az Oops ellen nehezen sikerült nyerniük, a playoff-ban viszont megállíthatatlanok voltak, a Na'Vi és az NSS kiejtése után a döntőben a DiNG ellen sem izzadtak meg, második világbajnoki címüket is megszerezték.

ÉS EGYÉNILEG?

A legkevesebb offline tapasztalattal |SERVER| rendelkezik, bár remekül megoldotta a legtöbb helyzetet. A játék egészen biztosan legnagyobb drámakirálya applewOw, aki először a 2016-os döntőben utolsó meccsén "remekül" kihasználta az új fizika nyújtotta lehetőségeket, mely a végső győzelmükbe került, majd az idei Champions Rumble eventen ismét nagyot alkotott. Végül az idei döntőn Cliff mapon, ahol tavaly eladta a döntőt, most ő hozta le, bár valószínűleg csak előbbre hozta a díjátadót. A szupernehéz tankok játszatásakor elsősorban NuclearII-é a szerep, ugyanis sanszos, hogy ő játszik velük a legjobban, az egész világon. Taktikusuk NesKwi, remekül megoldja a csapat koordinálását, miközben egyéni teljesítménye sem romlik. Ő szerzi az információkat meccs közben, nem szereti a passzivitást, egyénileg pedig végképp nem.

Mindenki arra kíváncsi, új egyeduralkodója lesz-e a játéknak. Talpra áll a NaVi, esetleg a remek formát mutató NSS felér hozzájuk? A következő szezonban kiderül!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

A videók forrása a Wargaming.net Youtube-csatornája.

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.