VIDEÓ: A legszebb gólok a 3. RLCS világbajnokságról!

VIDEÓ: A legszebb gólok a 3. RLCS világbajnokságról!

Nem olyan régen megrendezésre került a Rocket League harmadik világbajnoksága. Az egyre nagyobb figyelmet kapó játék fejlesztői ígéretükhöz híven hatalmas show-t hoztak össze.

A Psyonix, ahogyan azt az év elején elmondta, egyre több eseményt fognak létrehozni, és mindent megtesznek azért, hogy a Rocket League is felkerüljön a nagy e-sport játékok névsorára. Erről részletesebben olvashattok egy korábbi cikkünkben.

A mostani, 150.000 dollár összdíjazású világbajnoki tornán a legjobb rakétás labdazsonglőrök vettek részt a világ több pontjáról, négy európai, négy amerikai és két óceániai gárda mérkőzött meg egymással. A bajnoksághoz egy ütős introt is készített számunkra a Psyonix.

Elég szép számokat produkált nem mellesleg a bajnokság, közel 2.5 millióan voltak kíváncsiak az eseményre, illetve 14 ezer alkalommal használták a #RLCSWCS3 hashtaget is. A kontinensek versenyén a gólkirály Európa lett, összesen 191 lövést vittek be, majdnem a dupláját annak, amit Amerika fel tudott mutatni a maga 103 góljával. Ezek azonban csak a gólok, ne felejtsük el, hogy a profik védeni is nagyon jól tudnak, összesen 764 alkalommal került sor erre.

A bajnok végül Európa lett a Northern Gaming képviseletében. A srácok fergetegesen játszottak. Noha a felső ágról indítottak, végül az alsó ágról nyerték meg a tornát egy nagyon szoros döntő során a Mock-it Esports ellen.

Az összes mérkőzés visszanézhető a Rocket League Esports hivatalos youtube csatornáján, de azok számára, akik csak egy szép gólparádéra vágynak itt van egy montage videó a legszebbekről. Nekem személy szerint jó néhánytól tátva maradt a szám, elképesztő amit ezek a srácok a pályán művelnek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!