Hogy működnek a küldetések? Elmagyarázzuk!

Hogy működnek a küldetések? Elmagyarázzuk!

Nem tudod miről szólnak a küldetések, mit kell tenni és persze hogyan szerezhetsz jutalmakat? Segítünk!

Ahogy azt már korábban beharangozta a Riot Games, a tegnapi napon megjelentek a küldetések a kliensünkben, de sokan nem tudják pontosan mi is a teendő és hogy miként juthatnak hozzá a csini jutalmakhoz. Ebben a cikkben ennek a mikéntjét szeretnénk elmagyarázni, hogy mindenki tisztában legyen a dolgokkal.

Miért is éri meg jól viselkedni a játékban, érkezik az új Honor rendszer

Aioween | 17/06/14 10:30A következő patchben, vagyis a 7.13-ban jön az új Honor system, vagy becsületrendszer magyarul. Nézzük mi is vár ránk pontosan! Ezt korábban már említettük, hogy a Riot valami nagyot szeretne alkotni, mert a jelenlegi rendszer úgy ahogy van, befuccsolt, nagyon kevesen használják már aktívan.

Az új Riven és Yasuo skinek mellé érkezett elsősorban a küldetésrendszer, először ezzel a két hőssel szeretnék letesztelni a működését és hogy hogyan is lehet beépíteni ezt a játékba. A küldetésrendszerek egyébként nem számítanak újdonságnak, sok játék alkalmazza ezt már egy ideje, többek közt a Hearthstone, ahol napi szinten kapunk questeket, de ugyanúgy igaz például a Paladins-ra vagy a Paragonra is, így mondhatni ideje volt, hogy a Riot is beújítson ilyen téren.

Hogyan is néznek ki a küldetések?

Különféle előre meghatározott célokat kell teljesítenünk a jutalmak reményében. Az első küldetés, amit mindenki megkap nagyon egyszerű, pusztán egy meccset kell nyernünk szinte bármelyik játékmódban. Ezt követően választanunk kell egy oldalt, ez lehet a káosz, amit a Nightbringer Yasuo képvisel, vagy a rend, amit Dawnbringer Riven jelképez. Az oldalválasztásunkat ikonokkal tudjuk jelezni és a későbbiekben is ezeket kell majd gyűjteni, mondhatni ez lesz az event pénzneme.

Ha kiválasztottuk az oldalunkat, pár meccs után úgynevezett tokeneket fogunk kapni annak megfelelően, hogy melyik oldalt választottuk. Ha egyik nap már teljesítettük egy küldetést az egyik oldal számára, akkor az ellentétes oldal elérhetetlenné válik számunkra azon a napon, így minden nap egy döntést kell hoznunk, hogy melyik szimpatikusabb.

Ha hajlandóak vagyunk költeni is rá, összesen 1300 RP-t, akkor egy csomó új küldetéssel gazdagodhatunk, nem beszélve a jutalmakról, de ez a "belépő" is csak egyik oldalt oldja fel nekünk. Ha élünk ezzel a lehetőséggel, több új elérhető tartalommal is gazdagodhatunk.

Jutalmak

Az egyes oldalakhoz tartozó tokeneket küldetések teljesítésével tudjuk megszerezni és ezeket felhasználva tudunk értékes jutalmakat összerakni magunknak, hasonlóan az eddigi Loot rendszerhez, ahol kék esszencia kellett a hősökhöz és narancssárga a skinekhez.


A tokeneket mindenféle dolgokra használhatjuk fel, többek közt gömbökre is. Ezek a gömbök lényegében speciális dobozok, amikből legacy skin töredékeket kaphatunk, de ugyanúgy dobhatnak drágaköveket, még több tokent, vagy akár egy Hextech skint is, amit eddig csak drágakövekből lehetett összekovácsolni (Soulstealer Vayne, Hextech Annie).

Vásárlások

Az 1300 RP-s "belépőkön" kívül vásárolni is lehet a tokeneket. Ezeket lehet külön is, illetve most ládákhoz és ládaszettek mellé is jár, természetesen mi döntjük el, hogy milyen tokent szeretnénk. Egyébként ha már oldalválasztásnál tartunk, aki Soulstealer Vayne-t szeretne, az válassza a káosz gömböket, mivel csak ebből eshet ki, aki pedig Hextech Annie-re kizárásos alapon a rend gömböket. Gömböket külön nem lehet venni, csak kovácsolni az esemény pedig június 29-én ér véget, szóval hajrá!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!