Négy csapat maradt versenyben, így telt az európai Minor második napja

Négy csapat maradt versenyben, így telt az európai Minor második napja

A második versenynapon is ketten jutottak tovább, ketten pedig búcsúztak.

Az európai Minor első napján az ”A” csoport csoportmérkőzései kerültek lejátszásra, az első napi eredményeket itt tudjátok elolvasni.

Véget ért az EU Minor első napja, ketten már továbbjutottak

Az utolsó Minor első napja lezárult, két csapat már végzett is. Mutatjuk az eredményeket!

A második napon a ”B” csoportot láthattuk pályán, amit az iGame.com, a dignitas, az LDLC és a PENTA alkotott. Ahogy az első napon is, úgy itt is a csoport első két helyezettje továbbjut, a csoport harmadik helyezettje elfoglalja a végleges 5-6. helyet, a csoport utolsója pedig a 7-8. hely egyikét.

PENTA – iGame 1:0 (Inferno 16-14)

A verseny második napja a későbbi csoportelső és csoportutolsó mérkőzésével kezdődött. A Bo1-es meccs pályája Inferno lett, aminek a végén – ha csak egy hajszállal is – az európai mix örülhetett.

Team LDLC – dignitas 0:1 (Train 8-16)

A csoport második küzdelmét a csoport hátralevő két csapata, a Team LDLC és a dignitas kapta. A hosszas veto után végül a Train maradt, ahol a dignitas RUBINO hatalmas játékának köszönhetően 16-8 arányban nyert a szintén európai mix ellen.

PENTA – dignitas 1:0 (Inferno 16-8)

Következhetett tehát a két győztes mérkőzése, a tét pedig a csoportelsőség. A pálya újra Inferno lett (ahogy a PENTA – iGame-en is), ahol aztán újra a PENTA örülhetett, hiszen ezúttal egy sokkal simább 16-8 állt az eredményjelzőn. A PENTA tehát már elfoglalta a csoport első helyét.

iGame – Team LDLC 1:2 (Mirage 16-12; Cobblestone 10-16; Nuke 10-16)

A nap negyedik mérkőzésén az első két meccs vesztese lépett szerverre. Ez a meccs volt az iGame számára az utolsó lehetőség. A küzdelem győztese egy újabb Bo3-mas mérkőzésen a dignitas-al játszhatott volna, ahol a csoport második – és egyben utolsó továbbjutási – helye dőlt el. Az első pályát, Mirage-t az iGame választotta, a második Cobblestone-t az LDLC, a harmadik, döntő pálya pedig Nuke lett. A papírforma szerint az iGame 16-12-vel kezdett a saját mapjukon. Folytatódott a tendencia, hiszen az LDLC is megnyerte 16-10 arányban a saját pályáját, Cobblestone-t. Következhetett tehát a Nuke, ahol a változatosság kedvéért újra az LDLC nyert, 16-10-re.

dignitas – Team LDLC 2:1 (Cache 16-6; Nuke 14-16; Inferno 19-17)

Következett a dignitas és az LDLC számára a sorsdöntő mérkőzés. A Bo3 első pályáját, Cache-t a dignitas választotta, a második Train-t az LDLC, a döntő mapnek pedig Inferno maradt. Az első pályán nem történt meglepetés, a dignitas hozta a saját pályáját egy sima 16-6-al. Az LDLC a Nuke-ot szenvedősen is, de 16-14-re megnyerte, ezzel kiharcolva a harmadik pályát. Inferno-n, az erősebbnek titulált CT oldalon 9-6-al fordult az LDLC, majd ugyan ezt megismételte a dignitas is, tehát következett a hosszabbítás. A hosszabbításban a európai mix mindössze egy kört hozott, így Inferno-t is behúzva, a playoff-ban találta magát a dignitas.

A négy továbbjutó ismert, így a vigaszágas kieséses rendszer felső ágának párosításában a BIG és a dignitas csap össze szerdán (délután) fél 1-kor, illetve a PENTA és az EnVyUs (délelőtt) 9 órától.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!