Kijavítanák bodyy wallbangjét Cache-en?

Kijavítanák bodyy wallbangjét Cache-en?

FMPONE elgondolkodott bodyy wallbangjének javításán, a közösséget faggatja!

Az elmúlt időszak egyik legdurvább felfedezése volt a játékon belül a bodyy-féle wallbang Cache-en, mely leírhatatlan előnyökkel jár, ám sokak szemét szúrja. Ennek okán a pálya készítője, FMPONE is elgondolkodott a javításon!

VIDEÓ: Őrületes AWP wallbang bodyy-tól, ráadásul kétszer egymás után

A G2 vs. Astralis meccs után egy ritkán látható, de tökéletesen tudatos falon átlövésen pörög a CS:GO közösség.

Aki nem ismerné Shawn "FMPONE" Snellinget, annak röviden bemutatnám. Ő az a személy, akinek olyan népszerű pályákat köszönhetünk, mint Cache, Season vagy Santorini. Utóbbi kettő csak operation pályák voltak, míg Cache jelenleg is a versenypályák egyike! Tehát nem egy amatőr pályakészítő, ám ennek ellenére is fontosnak tartja a közösség véleményét, szerencsénkre.

Most a Twittert böngészve futottunk bele FMPONE egy tweetjébe, ahol afelől érdeklődik, hogy a közösség szerint bodyy híres-hírhedt wallbangjén javítani kellene vagy sem. Azt állítja a bejegyzésben, hogy csak érdeklődik és nem arról szól a szavazás, hogy ami nyer az lesz rögtön. A témáról egyébként a posztban szavazhat bárki a következő 6 nap során! Természetesen maga bodyy sem hagyhatta szó nélkül a dolgot és letette a voksát:

Ne csinálj semmi butaságot, barátom!

A közösség egyébként felvetett pár érdekes ötletet, amiket érdemes lenne fontolóra venni. Az egyik ilyen lényege, hogy FMPONE vegye ki a wallbang lehetőségét és tegyen vagy a konténerre vagy a falra egy graffitit bodyy emlékére. Ez már azért is szép gesztus lenne, mert így mindenki emlékezne rá és még a gond is megszűnne közben.

A másik, jóval valószínűtlenebb lehetőség az volt, hogy a CT oldalról is lehessen ilyet csinálni. Elméletben ez jól hangzik, hiszen kiegyenlítené a lehetőségeket és úgy működhetne, mint Dust2 közép része kör elején. Azonban ez a pálya komolyabb átalakítását igényelni, ami teljesen felesleges lenne és sokkal tovább tartana, arról nem is beszélve, hogy a Valve lehet nem is engedi meg. Ennél sokkal egyszerűbb kivenni ezt a wallbanget és ezzel visszaállítani a világrendet.

Ti mit gondoltok, maradjon vagy menjen a wallbang?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!