MrRallez a TSM színeiben próbálna szerencsét

Nemrég még Koreában volt a Fnatic-al bootcampelni, viszont volt csapata az FNA megszűnt, így a tengeren túl próbál szerencsét a lövész.

Kalandos szezonja volt MrRalleZ-nek, miután kvalifikálták magukat az LCS-be a Fnatic Academy-vel, a helyet eladni kényszerültek. Sajnos az eladásnál valami félresikerült és az eredeti felállásból végül senkit nem tartottak meg. MrRalleZ szerepe egy kicsit más volt, hiszen ő ekkor már Rekkles-t "helyettesítette" a koreai edzőtáborban, ahova a nagy csapat ment gyakorolni.

Újabb óriás hullott el az EU LCS-ben, a Roccat lenyomta a Fnaticot!

Aioween | 17/06/16 13:30Ha valaha láttunk egy igazi clownfiestát, akkor ez az volt. Ez elsősorban a Fnatic-nak ciki, akiktől a rajongók sokkal többet vártak a Roccat ellen. A tegnapi napig minden nagyon jól ment a Fnatic-nak, még a G2-t is megverték egy szoros szériában.

A helye egyelőre még nem biztosított, hiszen a tryoutok még nagy valószínűséggel zajlanak és amúgy is a cserepozícióra pályázik, hiszen Doublelift helye egyelőre biztosított. Ezt egy videóban jelentette be a csapat nem olyan régen.

Egyébként ő volt az egyik kulcsfontosságú alakja az FNA-nak, akinek köszönhetően a csapat egyáltalán bejutott az LCS-be, talán épp ezért is szomorú, hogy ő sem kapott végül helyet a NiP-ben, igaz ebben az is benne volt, hpgy a csapat nem akart feloszlani és együtt szerették volna folytatni. Láthatóan ezt az álmot szép lassan mindenki feladja, hiszen nem nagyon van más választásuk. 

RalleZ-nek egyébként még mindig érvényes szerződése van a Fnatic-nál és a kipróbálási fázis csak 15 napig fog tartani a TSM-nél. Ha esetleg mégse jönne össze a próbálkozás a TSM-nél, akkor MrRalleZ megtartja helyét a Fnatic-nál, viszont csak másodhegedűsként, Rekkles mellett, nagy valószínűséggel nem sokat látnánk a pályán. 

Nagyon izgatott vagyok a tryout miatt, úgy érzem sokat tudnék bizonyítani és nagyon örülnék, ha Svenskeren-el és Bjergsen-el tudnék újra játszani, akiket még Európából ismertem. - MrRalleZ

A TSM tulajdonosa, Reginald már tavasszal bejelentette, hogy mindenképp szeretnének egy 6 emberes csapatot, hasonlóan, mint a Cloud9, csak ők nem a toposokat cserélgetnék, hanem az ADC-ket. Sajnálatos módon erre nem vállalkozott WildTurtle, ő mindenképp kezdőpozíciót szeretett volna, így átigazolt a FlyQuest-be a nyári szezon előtt. Ha MrRalleZ-nek sikerült megfelelnie a próbákon, akkor egy új játékost köszönthetnek majd a rajongók a TSM színeiben és mi is kíváncsian várjuk, hogy pontosan mennyire lesz hatékony az folyamatos ADC csere. A Cloud9-nak végül is bejött a recept, mért ne használhatná fel a TSM is?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!