Videó: Coldzerát nem lehetett megállítani tegnap

Videó: Coldzerát nem lehetett megállítani tegnap

Coldzera ismét elővette a "világ legjobb játékosa" formáját, gyönyörű 4k-t lőtt a mouz ellen!

Javában zajlik a DreamHack Summer, melynek második napján a papírforma eredményektől eltekintve is akadt néhány szép highlight, ezek közül is Coldzera 4k-ját hoztuk el most nektek!

Papírforma eredmények a DreamHack Summer 2. napján

tbr | 17/06/19 14:00 Igen sűrű hétvégén vagyunk túl, hiszen egyszerre 4 torna is zajlott a nemzetközi CS:GO-ban: EU Minor, Adrenaline Cyber League, Clash for Cash és persze a DreamHack Summer, ami ma este ér véget! Azonban tegnap is zajlottak küzdelmek, hiszen az Immortals és a CLG mellé további két elődöntős helyért kellett játszania a csapatoknak.

Coldzera kétségkívül alul teljesített saját magához képest az ESL Pro League dallasi döntőjében, ahol sok esetben az ő jó formája választotta el őket a csoportkörös győzelmektől, a G2 elleni elődöntőről nem is beszélve. Most azonban úgy tűnik visszatért és sorra szállítja a frageket és a köröket csapatának.

A tegnapi mouz elleni mérkőzés második pályáján, Mirage-on lőtt olyan gyors 4k clutchot (!!!) például, amit büszkén mutogatna bárki a haveroknak. Nehéz szavakban kifejteni, hogy mégis mit látunk, ezért inkább azt tanácsolnám, hogy nézzétek meg magatok is, ahogy 8 másodperc alatt lehozza a kört 4 ellenféllel szemben!

Egyébként elképesztő teljesítményt mutattak tegnap ferrel, sorra lőtték a 4k-kat a mouzra, így a megérdemelt győzelem sem maradhatott el. Ma pedig a CLG ellen játszanak elődöntőt, ami ha fele ilyen jól megy Coldnak, sem lesz nagy kihívás a brazilok számára!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!