Két hete Rekkles érte el elsőként az EU LCS-ben az 1000 killt, nézzük kik segítették ebben leginkább

Két hete Rekkles érte el elsőként az EU LCS-ben az 1000 killt, nézzük kik segítették ebben leginkább

Európában elsőként érte el múlt héten az 1000. killjét Rekkles. Az évek során sokat változott a meta, lássuk melyik hős bizonyult a legjobbnak számára.

Rekkles mindig is a figyelem középpontjában volt, amióta megjelent a profik között. Egyike azon kevés játékosoknak, akik már LCS koruk előtt (17 év a minimum) egy igazán nagyágyú szervezettel tudtak leszerződni, esetében a Fnatic-ról van szó.

MrRallez a TSM színeiben próbálna szerencsét

Nemrég még Koreában volt a Fnatic-al bootcampelni, viszont volt csapata az FNA megszűnt, így a tengeren túl próbál szerencsét a lövész.

Újabban a Kennen játékáról elhíresült ADC, bár eddig is híres volt, nem mindig a kis villámpatkánnyal rohangált a pályán, ezt leginkább tavaly fedezte fel magának. Deficio szerint az egyetlen játékos Európában, akinek szerinte "engedélye" is van játszani Kennen-t, mivel lehet, hogy távolsági egység, és a topon használják is mostanában nem csak AP-ként, de az alsó ösvényen Kennen-t választani teljesen más téma. Megkövetel egy bizonyos játékstílust a csapattól, valamint bizonyos választásokat, mint egy Shen és persze magától a játékostól, hiszen olyan dolgot kell vele csinálni, amit ADC-k nem nagyon szoktak: egyedül splitpusholni.

Rekkles azonban nem mindig a Kennen miatt volt hírhedt és félt játékos, az évek során sok karakterrel alkotott már nagyot, legyen az akár egy váratlan Vayne penta, vagy bármilyen más éppen használt ADC. Nézzük hát meg, hogyan is oszlik el az egyes hősök között az az összesen 1037 kill, amit eddig szerzett az alapszakaszok és a rájátszások során. 

Bár Kennen jön fel, mint a talajvíz, legeredményesebb hőse még mindig Lucian, legalábbis ha a puszta killek számát nézzük. Kissé meglepő módon, az LCS berkein belül már régóta csak szituációs hősként választott Vayne-el van a legjobb KDA-ja, 8,22 egész pontosan, ami nem egy rossz mutató egyáltalán. A lista korát mutatja az is, hogy még Graves is felfért rá 43 killel és 9 játékkal, pedig a rework-jét nem tegnap kapta meg. A Ziggs őrület mindössze egyszer kapta el Rekkles-t és láthatóan nem jött be neki a dolog, ő az egyetlen hős az arzenáljában, akivel nem szerzett egyetlen egy killt. Miss Fortune a másik hasonlatos hős, de vele kétszer is eltett láb alól valakit. 

Nektek melyik a legemlékezetesebb pillanatotok Rekkles-el kapcsolatban?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!