Hearthstone Global Games: Magyarország - Új-Zéland összefoglaló

Hearthstone Global Games: Magyarország - Új-Zéland összefoglaló

A mai nappal elindult a Global Games második csoportköre, ahova kiváló játék után hazánk fiai is továbbjutottak, miután egy nagyon szoros utolsó mérkőzésen legyőzték a szlovák válogatottat.

Eldőlt a magyarok sorsa, nézd vissza a Szlovákia elleni mérkőzést!

Lejátszotta utolsó meccsét a magyar válogatott a Hearthstone Global Games első csoportkörében.

A srácok a D csoportba kerültek, ahol velük együtt ott van még Brazília, Tajvan és Új-Zéland. A mai nappal el is indultak az első meccsek, ahol a magyarok megkapták ellenfélnek a szigetország játékosait.

Egyből nem fogjuk lelőni a végeredményt, szóval, ha végig izgulnátok, akkor a következő videón megnézhetitek, hogy miként is alakult az összecsapás. (A közvetítés 44 percnél kezdődik.)

Watch live video from PlayHearthstone on www.twitch.tv

A mérkőzés összefoglalója

Chaincaller vs. Slayermax (Jade Druid vs. Pirate Warrior)

AZ új-zélandi csapat úgy gondolta, hogy először húz egy kissé váratlanabbat és bedob egy Pirate Warrior-t. Az első körökben Chaincaller-nek sikerült kordában tartani az aggrót, még úgy is, hogy érkezett egy Coin Southsea Captain-Patches a második körben. Viszont onnantól kezdve folyamatosan Slayer kezébe jöttek a charge lapok. Végül egy Leeroy kör után a top deck Kor’kron Elite pontosan halálos sebzést adott. Pedig ha feljön egy nagyobb lény, akkor a következő körbe ott lett volna az Earthen Scales, ami talán fordított volna, de ki tudja.

Exigo vs. TingTong (Token Shaman vs. Mid-Range Paladin)

Itt még talán még jobban indultak a dolgok, mint az előző meccsen. TingTong egy tökéletes görbével indított, már a második körben három murloc-ot tudott kirakni a pástra, amik közül az egyik még buffolva is volt. De az egészet sikerült megoldani egy gyönyörű Devolve-val és nagyon úgy nézett ki, hogy az új-zélandi oldal kifogyhat a szuszból. De aztán jöttek a jobbnál jobb lapok és a második Devolve már nem tudta megmenteni az összecsapást. Miután a kis 1/1-es murloc Silver Hand-ek 5/6-ig lettek buffolva, nem sikerült megoldást találni.

Exair vs. Flamelord (Quest Warrior vs. Token Shaman)

Ebben a körben a szerencse is elpártolt a magyarok mellől, nem is kicsit. Exair kezdő keze nem volt az igazi és az sem segített igazán, hogy Flamelord az első 10 kártyából felhúzta mindkét Devolve-ját és mindkét Jade Lightning-ját. A Shaman oldal folyamatosan el tudta borítani a pástot és amikor a mi oldalunk erőre kapott volna, akkor varázsütésre egy mana értéket vesztett Exair összes lénye, így pedig egyből két lépés hátrányba kerültünk. Ezek után a pontot az i-re az tette fel, amikor egymás után sikerült Sleep With the Fishes-t húzni és nem volt olyan lap, amivel aktiválni tudták volna. Végül a kegyelemdöfést egy BloodLust adta meg, stílszerűen top deck-ből.

A vége: Magyarország-Új-Zéland 0-3

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!