VIDEÓ:  SIXER kicsit befeszült a Minoron, az asztal bánta

VIDEÓ: SIXER kicsit befeszült a Minoron, az asztal bánta

Az nV francia játékosa az asztalon vezette le a dühét a BIG ellen elbukott meccs után.

Mint ismeretes, az EnVyUs nem lesz ott a nyári, krakkói CS:GO Major-ön, miután az EU minor alsóági döntőjében 2-0-ra kikaptak a későbbi győztes BIG-től. Az év elején alaposan megvariált francia gárdának azért kellett selejteznie, mert három játékost is cserélt, a szabályok értelmében pedig így a major részvételi jog a játékosok új csapatára, azaz a G2-ra szállt.

És bár az utóbbi hetekben az nV javuló teljesítményt mutatott, a minor kvalin nem sikerült a három legjobb csapat közé kerülniük, ezzel a francia-belga csapat végül nem lesz ott Krakkóban. A BIG ellen amúgy is borzalmasan ment a srácoknak a játék, főleg SIXER-nek, aki 0.54-es ratinggel, csapat legrosszabbjaként végzett azon a meccsen, ezt követően történt az alábbi incidens:

Bár sajnos csak az eset következményét látjuk, Thorin és SIXER Twitteres szócsatájából lehet következtetni a tettesre. A brit e-sport történész keményen beszólt a franciának egyébként: azt mondta, Olofmeistertől meg megértené, ha az asztalt csapkodná, mert major győztes és legendás státusza van, de egy minoron sz*rul játszó játékostól nem érti, mire jó ez.

Ha ezt az incidenst figyelmen kívül hagyjuk, rendben lezajlott a Minor. A versenyről készült beszámolónkat itt olvashatjátok el:

tabseN oktatta a mezőnyt az EU minor utolsó napján, íme a Major kvali csapatai

A Bukarestben megrendezett négy napos torna BIG győzelemmel zárult.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!