A legutóbbi VB címével Faker-nek és Benginek több skinje lesz a játékban, mint Yoricknak!

Yorick nem sok figyelmet kapott a játékban még a rework után sem, így továbbra is csak 2 skinje van. Egyébként pár rajongó egész ötletes skinötletekkel állt elő az SKT számára.

A Riot Games minden igyekezete és átdolgozása ellenére sem futott be Yorick. Továbbra is botrányosan alacsony a választási aránya, talán ezért sem törik magukat annyira a fejlesztők, hogy új skineket adjanak ki rá, mert nagy valószínűséggel senki nem venné meg őket. Ezzel szemben az SKT, ha végre megkapja a tavalyi VB-ért járó skineket, Faker és Bengi fejenként 3-3- skinnel fog rendelkezni, míg Yorick csak kettővel.

A Riot azt mondja Azir rework, sajnos eddig csak nerfeket látunk

Aioween | 17/06/21 14:31Shurima uralkodója talán újra előmászik a homoktengerből és tiszteletét teszi az Idézők szurdokában is, végtelennek tűnő álma után, bár az ötletek láttán nem sok esélyt adunk neki. Azir helyzete mindig is nehéz volt a játékban, már "születésétől" kezdve sok gond adódott vele és a megjelenése után sem fogytak el ezek a gondok.

A slusszpoén az egészben, hogy Yorick pont ma érte utol korban Annie-t, vagyis 6 éves lett, mivel 2011 június 22-én adták ki. Ezalatt a 6 év alatt összesen 2 skint kapott, a Pentakill Yorick-ot, szemmel láthatóan ő a banda legkevésbé kedvelt tagja, illetve van neki még egy Undertaker skinje is. Három évente egy-egy skin még barátok között sem túl sok.

Ezzel szemben Benginek van már egy skinje Lee Sin-re, ez volt az első, amit 2013-ban nyert meg, 2015-ben Elise-re kapott egy, és most majd egy Olaf-al gazdagodik.

Faker is már harmadik világbajnoki címét zsebelte be tavaly. Elsőként Zed gazdagodott egy új skinnel neki hála, később Ryze és most legutóbb Syndra volt a kiválasztott.

Könnyen lehet, hogy az SKT előbb fogja megkapni a negyedik hőskinézetét és egyben a ward skinjét is, mint hogy Yorick-nak újabbat csinálnának. 

Egyébként pár rajongó kitalált más koncepciókat is idénre, hogy hogyan nézhettek volna még ki az SKT skinek, igaz a hősökkel is variáltak kicsit, nézzük pár jó alkotást, hogy mire is jutottak.


Szegény Yorick pedig eléggé pórul járt az évek során, neki sajnos csak egy YoRick Roll jutott. :(

Ti milyen hőskinézetet találnátok ki Yorick-ra, amit meg is vennének az emberek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!