Már lehet jegyeket kapni az SK-VP futballmeccsre

Közvetlenül az ESL kölni állomása után kerül megrendezésre a Virtus.pro és az SK Gaming közötti futballmeccs.

Korábban már írtunk arról, hogy a Virtus.pro és az SK Gaming a Counter-Strike után a labdarúgásban is megméretteti magát a mindkét csapatnál érdekelt, ESforce szervezésében.

Az SK és a VP nem csak CS:GO-ban esnek egymásnak

Ezen a mérkőzésen nem a fegyver és a bomba lesz a főszerepben, hanem a labda és a kapu lesz a célpont.

A gálameccsre azonnal az ESL One Köln után kerül sor, július 10-én, a kölni, közel 50 ezer férőhelyes RheinEnergieStadion-ban, ami többek között a német labdarúgó bajnokság (Bundesliga) élvonalában szereplő FC Köln otthona.

A mérkőzés ezúttal nem 5v5 lesz – ahogy a Counter-Strike-ban -, hanem 7v7 és a futsal szabályai szerint fog zajlani.

A lengyel Virtus.pro csapatában játszani fog Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski, Wiktor “TaZ” Wojtas, Janusz “Snax” Pogorzelski, Filip “NEO” Kubski és Jakub “Kuben” Gurczyński (ő a csapat coach-a). Ezenkívül játszani fog a Virtus.pro Dota 2 csapatából Alexey “Solo” Berezin és a League of Legends csapatból Ivan “Paranoia” Tipukhov.

Természetesen a braziloknál is ott lesz mind az öt Counter-Strike játékos (Gabriel “FalleN” Toledo, Fernando “fer” Alvarenga, Marcelo “coldzera” David, Epitácio “TACO” de Melo, João “felps” Vasconcellos), illetve a szervezet ügyvezető igazgatója, Alexander Müller és a csapat videó producere, Valeri Kirkov.

(Forrás: esportsinsider.com)

Jegyeket egészen július 10-ig lehet venni, vajon hány néző lesz a helyszínen?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

(Borítókép: virtus.pro)

Kövess Minket!