Már két éves a Rocket League!

Már két éves a Rocket League!

Második születésnapjára készül a Rocket League, a fejlesztők pedig igazán kitettek magukért. Sok újítást kapunk.

Hamarosan két éve már, hogy a rakétaautók magasröptű futballcirkusza útnak indult, a játék pedig azóta is szépen épülget. Megannyiszor kaptunk már új tartalmakat a játékba, DLC-ket, pályákat, játékmódokat. Ez alkalommal se fogunk unatkozni, ugyanis rengeteg újdonsággal álltak elő a fejlesztők eme nemes alkalomból.

VIDEÓ: A legszebb gólok a 3. RLCS világbajnokságról!

Nem olyan régen megrendezésre került a Rocket League harmadik világbajnoksága. Az egyre nagyobb figyelmet kapó játék fejlesztői ígéretükhöz híven hatalmas show-t hoztak össze.

Két teljesen új tematikájú autó, teljesen új tartalmakat rejtő crate chest és egy új, egyedi aréna is vár minket olyan újdonságok mellett, mint új motorhangok, beépített rádió Monstercat zenékkel, vagy épp a változtatható nyomvonal, ami az idei kompetitív szezon rewardja is egyben. Minderről készült egy nagyon látványos intro is. Íme:

A videó egyértelműen elárulja, hogy a Psyonix-es srácok egy percig sem lógatják a lábukat. A július 5-én életbe lépő update egyébként egyben a negyedik szezon végét is jelenti, szóval aki még nem tette volna, pattanjon a volán mögé, és csinálja meg azokat a besorolókat, már alig két hete van hátra. Noha a tavalyi kerekekhez képest csekély jutalomnak tűnik ez az új nyomvonal, egy nagyon esztétikus újítás, hiszen két éve ugyanazt a lila vonalat nézzük, amikor elérjük a super sonic sebességet.

Az új crate chest is sok érdekességet fog rejteni, a két új autó ezekből lesz megszerezhető, és hozzájuk tartozó matricákból sem lesz hiány, többek között animált matricákra is számíthatunk. Minden ládában volt eddig új boost, új kerék, ez alól az Overdrive Crate sem lesz kivétel.

Egyértelmű módon a legtöbb embert a két új autó hozza lázba. Nem is csoda, hisz nagyon menőn néznek ki. Mindkét járgány ránézésre az autóversenyzés iparából származik, az Animus GP a Forma1-es autókat idézi, míg a Centio V17 a WEC kategória szörnyeit testesíti meg. Természetesen mindkettő megkapta azt a jellegzetes Rocket League-es verda feelinget, nem egy az egyben átmásolták őket. A kocsik hitboxai érdekesek lesznek, különösképp az Animus GP-é, ami az orrán spoilerrel rendelkezik, aminek a széle jó eséllyel okozhat meglepetéseket. Mozgalmas napok várnak az RL fanokra, az egyszer biztos.

Ti mit vártok a legjobban az újítások közül? No, meg persze, melyik nyomvonal rewardra hajtotok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: PC Mag

Kövess Minket!