Oktatóvideó az EnVyUs és NRG profi játékosaitól

Oktatóvideó az EnVyUs és NRG profi játékosaitól

Hasznos tippek és trükkök bármilyen szintű játékos számára.

A folyamatos fejlődéshez az Overwatch-ban motiváció és megfelelő tanulási anyag szükséges. Mi igyekszünk hasznos tippeket adni minden játékos számára, azonban a legjobb forrást a profi játékosok edukációs videói vagy közvetítései jelentik.

Ha csak egy karakterrel tudsz normálisan játszani, akkor a hiba benned van

Sensevida | 17/06/22 12:00 Az Overwatch egy csapat alapú fps, viszont akárcsak LOL-ban, HOTS-ban, vagy Dota 2-ben, itt is hősök közül kell kiválasztanunk, mivel is szeretnénk csatába indulni. A rendszer miatt, idővel természetes módon megjelentek azok a játékosok, akik csak egy bizonyos karaktert main-elve keserítik meg saját maguk, csapattársaik és ellenfeleik életét.

Most biztos sokakban felmerül a kérdés, miért nézzem a profikat, ha nem olyan szórakoztatóak, mint a kedvenc streamer-em?

Nos, a közönséges tartalomgyártók mögött nem áll egy edző és rengeteg hivatalos vérre menő mérkőzés, ami alapján pontos információ forrásként lehetne rájuk tekinteni. Ráadásul hiába vannak magas rankon, vagy van több száz órájuk egy hőssel, játéktechnikailag nagyon messze le vannak maradva egy fizetett játékostól.

Szerencsére a hivatásos játékosok is felismerték oktatói fontosságukat és rendszeresen tesznek közzé tapasztalataik alapján anyagokat. Az éjszaka folyamán, egymástól függetlenül jelentkezett edukációs videóval az EnVyUs kiválósága, HarryHook és a legendás NRG Esports McCree istene, iddqd.

HarryHook, azaz képességei alapján inkább "CarryHook", életmentő Soldier:76 és Lucio pozicionálásokat és védekezési mechanizmusokat mutat be az alábbi rövidebb videóban.



iddqd valamivel hosszabban, sorra veszi az általa rendszeresen használt hitscan karaktereket. A practice módban hasznosabbnál hasznosabb tüzelési módokat, ulti felhasználást, vagy időzítést oszt meg velünk.



Reméljük a felvételeken látottak hozzájárulnak a sikeres fejlődésetekhez minden játékmódban.

Ti mit gondoltok? Ha tanulni szeretnétek a játékról, milyen forrást szoktatok felhasználni?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!