Videó: Ezért nem tart sehol a világon az UK CS:GO

Bemutatjuk, hogyan működik a UK CS:GO egy videóban!

Mindenki ismeri a klasszikus észak-amerikai és európai rivalizálást az e-sportokban. A két régió között régóta húzódik ez a feszültség, hiszen egykoron NA uralta a világot, majd Európa lekörözte őket és azóta is az élen jár, többek között kedvenc játékunkban, a CS:GO-ban. De mi van az Egyesült Királysággal?

VIDEÓ: SIXER kicsit befeszült a Minoron, az asztal bánta

Az nV francia játékosa az asztalon vezette le a dühét a BIG ellen elbukott meccs után.

A UK CS:GO-ról bárkit megkérdeztek azt fogja mondani, hogy "tessék?". Ennek nem az az oka, hogy nem érti az illető a kérdést, hanem az, hogy nincsenek nemzetközi sikereket elérő csapataik, sőt szinte részt sem vesznek ezeken. Nincsenek top csapatban UK játékosok sem, egyedül ALEX, az LDLC félig francia, félig brit játékosa játszik magasabb szinten, hiszen ők ott vannak az ESL Pro League-ben.

Amit a UK játékosokról és csapatokról a közösség gondol általában az, hogy mindig nevetség tárgyaivá válnak így vagy úgy, hiszen olyan játékokat vállalnak be néha, hogy az önmagában röhögésre készteti az embert, arról nem is beszélve, amikor ezeket még el is hibázzák. Persze ezek csak néha fordulnak elő, de akkor olyan felfoghatatlan dolgokat csinálnak, hogy nincsenek rá szavak. De illusztráció szerencsére van az egyik lvl over 9000 taktikára:

Viszont a top UK játékosok közül pl. HenryG már jó ideje visszavonult, volt csapattársai pedig a Team Infuse-ban... ők még együtt vannak. Sőt épp játszottak a UK Masters-en a Fish123 ellen tegnap. A Fish eléggé alázta szegény Infuse-os srácokat az első félidőben, de a 15. körben majdnem sikerült egy épp kézláb kört hozniuk. Aztán jött robiin, aki még ezt a kört is nevetségessé tette az ellenfelek számára, hiába nyerték meg:

Ebben az egészben nem is az a vicc, hogy robiin zeusszal öl meg valakit itt. Vótmá, tudjuk. De az, hogy redSNK LEGUGGOL, hogy le tudjon menni a létrán és nem veszi észre robiint?! Nem igazán érti senki, hogy mi zajlott a fejében redSNK-nek, de az biztos, hogy most sokan röhögnek rajta világszerte.

Borítókép: esportsinsider.com

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!