Újabb gigabizniszt kötött az Astralis, hétszámjegyű összegért!

Újabb gigabizniszt kötött az Astralis, hétszámjegyű összegért!

Millió dollár fölötti szerződés jött létre a világ jelenleg legjobb CS:GO csapata és a fejhallgatókat gyártó cég között.

Nemrég még arról mentek a hírek, hogy az Audi 700.000 dolláros támogatással állt be az Astralis mögé, ezzel az első autómárkák között van, akik komoly összeget fektetnek az e-sportba. 

"Nekünk a tehetség a legfontosabb!" - bemutatkozik az Audi

Egyre csak jönnek a szponzorok az esportba, legutóbb az Audi szerződött le az Astralis-szal.

Most, néhány hónappal később újabb komoly támogatót tudhat magáénak a dán gárda, miután a többek között fejhallgatókat gyártó Turtle Beach új, Elite Pro füleseivel, meg egy laza millió dollár fölötti összeggel tolta meg dupreeh-ék szekerét. Az Astralis játékosai régóta tesztelik ezeket a füleseket, a céljuk pedig az, hogy egy teljesen új alapokra helyezzék a gaming fülesek definícióját. 

Mondjuk az Astralis meg is érdemli a pénzt, hiszen a dánok most már bő fél éve parádéznak: az ECS 2. szezonjának megnyerésével kezdődött, majd jött az ELEAGUE major győzelem, Katowice és persze ezzel párhuzamosan a világelsőség, nem meglepő, hogy egyre többen akarják őket támogatni. A Turtle Beach-nek pedig ez már a második bejelentése a héten, korábban a Splyce konzolos csapatai mögé álltak be szponzorként.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kép: Twitter

Kövess Minket!