Ez történt a magyar kompetitív Hearthstone világában az elmúlt héten

Ez történt a magyar kompetitív Hearthstone világában az elmúlt héten

Két játékos is kiváló eredményt ért el, mutatjuk a paklikat.

Előző héten a balszerencsés Global Games forduló ellenére, kiváló eredmények születtek a magyar Hearthstone világában. A magyar válogatott mérkőzéseinek beszámolóját az alábbiakban tudjátok megtekinteni.

Hearthstone Global Games: Magyarország - Új-Zéland összefoglaló

A mai nappal elindult a Global Games második csoportköre, ahova kiváló játék után hazánk fiai is továbbjutottak, miután egy nagyon szoros utolsó mérkőzésen legyőzték a szlovák válogatottat.

Na de térjünk is rá a jó hírekre. Június 20-án tartották ugyanis, az Electronic Sports and Games Association által szervezett Tuesday Night Cup #348 -ot. A verseny formátuma Standard Conquest, Pick & Ban-al kiegészítve. Tudomásunk szerint három magyar játékos, luzsnikov, Penhadani és zridex nevezett a tornára. Mindhárman kiválóan vették az akadályokat és a Top 16-ban végeztek, ráadásul, zridex meg is nyerte az online versenyt, amivel 5 HCT pont ütötte a markát. Az ágrajzot ITT tudjátok megtekinteni.

zridex
győztes lineup-ja a következően nézett ki:

zridex on Twitter

Won today's @esga_gg open cup on stream with 18-6 score overall. Lineup cred. @LektronHS. Looking good for summer prelims with 14 points.

A másik fontos esemény már offline zajlott, mivel az előző héten rendezték a Lifecoach által szervezett Summer Mansion verseny kvalifikációit is. Az áprilisban tartott Throne of Cards IV Spring Invitational résztvevőjeként, PenhaDani meghívást kapott a nyáron esedékes megmérettetés selejtezőjére. A Június 24-i akadályokat sikeresen vette, és továbbjutott a Július 1-2 között tartandó fő eseményre, melynek formátuma Bo7 Conquest 1 Self-Ban, a közvetítés pedig Lifecoach Twitch csatornáján várható. Ellenfelei közt olyan híres mesekártya játékosok lesznek mint Eloise, MrYagut, vagy Pavel.

Update: A verseny csoportbeosztása az alábbiak szerint alakul:

Lifecoach on Twitter

SummerMansion update #3: happy to announce the groups for this weekend. go dinos :)

 
PenhaDani győztes paklijai egyébként a következőek voltak:
penhadani decks

Természetesen készült egy selfie a házigazdával is:
penhadani lifecoach selfie
Danit elkísérte a szintén HS játékos kollégája Sandcrawlr_ is, aki a versenyzés helyett, inkább Lifecoach palotájának kényeztető részlegét hódította meg.

Lifecoach on Twitter

watch with sound :D https://t.co/XzWlVbUYsu

Utólag is gratulálunk mindhárom játékosnak, különösen zridex-nek és PenhaDani-nak a nagyszerű teljesítményhez.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!