Hivatalos bejelentés még nincs az új hősről, de kiszivárgott képek és videók vannak!

Hivatalos bejelentés még nincs az új hősről, de kiszivárgott képek és videók vannak!

Korábban Riot Meddler úgy nyilatkozott, hogy még messze vannak attól, hogy új hőst adjanak ki. Ha ez igaz is, a félkész produktum már most elég jól néz ki!

Egyelőre még nem sokat tudni róla, azon kívül hogy egy alapvetően dzsungeles karakterről van szó, legalábbis a Riot elvileg annak szánja, ezt egy korábbi bejelentés is megerősíti, valamint a videóban is Smite-ot láthatunk rajta.

Alakváltó dzungeles karakter van készülőben

A Riot Games közzétett néhány információt a kivitelezés fázisában álló új karakterükről.

Amit a videó meg a képek alapján látni lehet, a karakter egy hatalmas kaszával fog rendelkezni és két alakkal is ha minden igaz, melyet a bázisra hazatérve tudunk kiválasztani. Ehhez Thresh-hez hasonlóan lelkeket kell gyűjtenünk a pályán, amivel elég erőssé válunk ahhoz, hogy átvegyük az uralmat a kasza felett.. A háttér alapján egy úgynevezett Darkin lakozik a kaszában, amit Kayn elpusztítva átveheti a sötétséget és egy igaz Shadow Assassin-ná, vagyis árnyékgyilkossá változhat át. Az átalakulásakor láthatóan a képességei is megváltoznak, így összesen 8-al fog rendelkezni várhatóan, mivel az átalakulás nem az ultija. Ebben a második formában gyorsabban támadunk és többet is sebzünk. Minden alaptámadás piros lelkeket teremt ebben a formában. Ilyenkor pedig Raast lesz erősebb Kayn-nél és megint visszaalakulunk. Van egy köztes alak is, de ebből a rövid videóból nehéz lenne megítélni, hogy ez játéktechnikailag hogyan is fog pontosan működni.

Ez az alakváltós téma hasonlít picit Gnar-ra, csak itt sokkal hosszabb időtartamokról lesz szó valószínűleg és nekünk is van beleszólásunk, hogy mit akarunk játszani, igaz csak a bázison tehetjük ezt meg. Azt biztosan lehet tudni, hogy lesz egy felütése, vagyis knockup-ja, és egy csúszása, pörgéssel egybekötve, ami AOE sebzést okoz.

Első ránézésre egyébként a kasza, az átalakulás és a világosból sötétebbé és erősebbé változás alapján egy kicsit a Hidan-ra emlékeztet a Naruto Shippuuden sorozatból, de persze ez lehet csak az én véleményem.

Ha érdekelnek további képek a hősről, azt ezen a linken találod!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!