Kimerítő Zenyatta guide az eUnited játékosától

Kimerítő Zenyatta guide az eUnited játékosától

Boombox mindenre válaszol, ami kedvenc robotunkkal kapcsolatos.

Már a legutóbbi patch változtatások előtt is látszott, hogy Zenyatta népszerűsége növekvő tendenciát mutat. Az észak amerikai szervereken, a második legtöbbet használt support karakter lett az elmúlt időben.

Meta jelentés: Korea és Észak-Amerika közti különbségek

A két térség közt nem csak játékstílusbeli, hanem hős választási különbségek is vannak.

A jelenlegi dive meta-ban tehát elengedhetetlen egy jó Zen játékos, aki a sebzés és gyógyítás közt tökéletesen egyensúlyozva próbálja meg garantálni a csapat sikerét. Az Orb of Harmony habár nem a legerősebb gyógyító képesség, az után is rajta marad pár másodpercig a csapattárson, miután kikerült Zenyatta látómezejéből, ezért ideális a flank-er hősök, mint Genji,Tracer vagy Winston megmentésére. A karakter Orb of Discord képességével megjelölt ellenfél játékos 30%-al nagyobb sebzést szenved el, ami kiváló stratégia a tankok minél hamarabbi elpusztítására. Az Transcendence használat pedig abszolút életmentő lehet, mivel ilyenkor mi sebezhetetlenek vagyunk, társaik meg hatalmas mennyiségben gyógyulnak ha a közelünkben tartózkodnak. Az offenzív játékstílusnak hála az ultimate viszonylag gyorsan töltődik, ne tartogassuk és használjuk bátran, ha veszélyes szituációba kerül a csapat.

De hogyan is legyünk olyan játékosok a hőssel, aki bármilyen helyzetben képes jól reagálni?

Szerencsére az Overwatch Central YouTube csatorna hozzá segít minket ehhez, mivel most készítettek interjút a világ egyik legjobb Zen játékosával, Boombox-al. Az eUnited profija mögött mérhetetlen számú gyakorló óra és hivatásos mérkőzés áll. Ladder teljesítménye minden szezonban minimum a Top 50-ig, de néha akár a Top 10-ig is elrepítette a régióban. Véleménye szerint a legfontosabb, az ellenséges és baráti célpontok megfelelő fókusza, illetve a pozicionálás a pályákon belül.Továbbá, az Orb of Destruction másodlagos tüzelési módjának burst sebzése elengedhetetlen, az ellenfelek sikeres kiiktatásában.

A beszélgetés során nem csak a brit játékosról esik szó, hanem egy elég mélyreható guide-ot is kapunk angol nyelven, az általa mesterien használt hősről.
 

Reméljük a videó mindenkinek segít a fejlődésben, a jobbnál jobb tippeket és trükköket pedig hamar elsajátítjátok majd.

Ti mit gondoltok? Zenyatta átveheti a legtöbbet használt support szerepét Mercy-től?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!