Túl OP volt Nunu és Zac, az új patch-et se várták meg a nerffel

Túl OP volt Nunu és Zac, az új patch-et se várták meg a nerffel

A statisztikák szerint is túl erős ez a két hős a mostani metában.

Még a következő patch-et se várta meg a Riot, péntek este, a 7.13 kellős közepén adott ki egy "hotfixet", ahol két karaktert, Nunut és Zac-et is nerfelték.

Előbbi majdnem 57%-os győzelmi aránnyal rendelkezik jelenleg, amivel toronymagasan az első az összes hős közül az aktuális frissítésben (az egészséges 50%-hoz nagyon közeli érték lenne) és nem is nagyon lehet védekezni ellene, amikor épp ellenséges dzsungelbe téved, mert túlságosan gyorsan regenerálódik az életereje, ráadásul a Q képessége is mocsok sok HP-t ad, szóval simán bemegy és kijön anélkül, hogy az komolyabban fájna neki. Ennek megfelelően az életerő regenerációt csökkentették 7-ről 5-re, illetve az alap armort 26.38-ról 23-ra, hogy azok, akik szeretnek counter-jungle stratégiát alkalmazni, ne legyenek annyira bátrak.

Zac, kedvenc Zac-ünk már a 7.10-es nagy tank rework óta erős, jelenleg is a ban listák első helyén szerepel, nem véletlenül. Gyakorlatilag folyamatosan nerfelik frissítésről-frissítésre és úgy tűnik, hogy még mindig nem elég neki az, amit a 7.12-ben kapott.

Zac és a nerf csapat már megint a ringben!

Az elmúlt három patch ellenére, egy rework és két hotfix után sem igazán sikerült stabilizálni Zac alkotóelemét, szóval újabb nerfek várnak rá.

A 7.13-ban a Q-ját nerfelik: miután kinyújta az egyik kezét és elkap valakit, az eddigi 300-as range helyett már csak 200 egységnyi távolságra tud kinyúlni valaki másért, hogy utána összecsapja őket, ezzel csökkentve a képesség hatékonyságát. Persze ettől függetlenül továbbra is használható (sőt!) hős lesz a zöld paca, csak talán végre több játéklehetőséget is kap majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

A borítóképet itt találtuk

Kövess Minket!