Folytatódik a Virtus.pro mélyrepülése

Folytatódik a Virtus.pro mélyrepülése

Pasháéknak továbbra se megy a játék, ők az első kiesők Kölnben. Aggasztó jelek a Major előtt.

Nem kaptak gyenge ellenfeleket, de azért 0-3-mat talán senki se várt a lengyel sztárcsapat Virtus.pro-tól az ESL One Cologne előtt. TaZ-ék az első napon a Immortalsszal játszották az első meccset, a szárnyra kapott brazilok pedig viszonylag könnyedén, 16-12-re verték Pasháékat Cobblestone-on. Aztán jött az első körben meglepetésre kikapó SK elleni küzdelem, ami még egyoldalúbb volt, mint az Immortals elleni, úgy tűnik, a Space Soldiers elleni pofon felrázta coldzeráékat, akik Mirage-on iskolázták le byaliékat FalleN vezetésével.

Maradt ezzel az utolsó (?) meccs, ahol a VP-nek muszáj volt nyernie ahhoz, hogy életben tartsák a továbbjutási esélyeiket. Az ellenfél a szintén 0-2-es Heroic, a pálya pedig Cobblestone volt, ahol T oldalon kezdtek a lengyelek, CT-n a dánok. Előbbi füstös A-vel próbálkozott a pisztolykörben, de niko (nem az "eredeti") egy 4K-val megalapozta a kezdést a Heroic-nak, amivel egészen 7-0-ig mentek, egy lendületből. A Virtus.pro az egész félidőben csak két kört tudott hozni Cobble papíron sokkal erősebbik oldalán, 13-2-ről pedig csoda kellett volna ahhoz, hogy meg tudják fordítani a meccset.

Érdekes statisztikák a PGL Major kvalifikációról

tbr | 17/07/04 12:45Ki volt a legjobb játékos? Melyik csapat nyújtotta a legtöbbet? Ezekre a kérdésekre is választ adunk a Major kvalifikációval kapcsolatban! Azzal, hogy lezárult a PGL Major kvalifikációs szakasza nem csak azt tudtuk meg, hogy mely csapatok vehetnek részt az idei év második Major tornáján, illetve mely nemzetiségek milyen arányban képviselik magukat.

Nem is sikerült, csak a nyert pisztolykör utáni iskolaköröket behúzni, itt pedig meg is szakadt a lendület. Aztán még volt egy kis benzin a tankban, a VP full ecoval hozott kört, de aztán elbukták a vásárlós körüket, onnantól pedig már nem volt esélyük, a vége 16-9, a VP számára pedig egy gyors út haza Lengyelországba, összesítésben 0-3-mal.

Heroic - VP

Folytatódik tehát a Virtus.pro mélyrepülése, hosszú hónapok után már a top10-ben sincsenek benne a világranglistán, a februári, vegasi DreamHack Masters óta nem találják régi önmagukat. Az ELEAGUE Major 2. hely régi szép emléknek tűnik most csupán, óriási meglepetés lenne, ha a két hét múlva startoló krakkói Major versenyen, hazai pályán akár csak meg tudnák közelíteni azt az eredményüket. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!