8 gólöröm, ami jó lenne, ha bekerülne a FIFA 18-ba

8 gólöröm, ami jó lenne, ha bekerülne a FIFA 18-ba

Szeptemberben érkezik a boltokba a FIFA új része, reméljük, ezek a gólörömök bekerülnek!

Aki a FIFA legújabb részét, a 18-at szeretné a kezébe venni, vagy csak szimplán játszani vele, annak szeptemberig várnia kell. Sok infót még nem tudunk az új részről, a legfontosabb eddig annyi, hogy Cristiano Ronaldo lesz a borítón. A játék egy különleges részét adják évről-évre a gólörömök, a német 99min.de pedig összegyűjtött nyolcat ezekből. Mi teljesen egyetértünk a listájukkal, lássuk, ti mit gondoltok!

”Várandós-gólöröm”

Sok labdarúgó így jelenti be a nagyközönség számára, hogy feleségével gyereket várnak. Robert Lewandowski is így publikálta a decemberi, Atletico Madrid elleni mérkőzésen, hogy apa lesz.

”Szelfi-gólöröm”

Az FC Bayern München sztárja, Douglas Costa használta ezt a gólörömöt még októberben. A középpályás a Borussia Mönchengladbach ellen lőtt gólja után futott ki a lelátóhoz az unokatestvéréhez és a barátjához, ahol aztán lőtt egy szelfit. A gólörömöt egyébként sok szurkoló nem vette jó néven.

”Salt Bae”

A GIF egy rövid videóból származik, ahol a török Kochs Nusret Gökçe egy kettévágott steaket sóz meg. A GIF a közösségi médiában gyorsan elterjedt, többek között rengeteg gamer közösség is átvette, de ugyanígy sok focista alkalmazta ezt a mozdulatot mint gólöröm, ilyen volt a például Danny Welbeck (az ő gólöröme látható a fenti videón). Nálunk ez telitalálat, ha valami, annak ennek benne kell lennie a 18-ban.

Mezlevétel

Ezt minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni, mindenki látott már ilyet. Ennek többféle ”verziója” van, van amikor egy másik póló van a mez alatt, amin egy fontos üzenet áll, vagy egyszerűen csak egy derbin rúgott gól után a pólót lekapva az ultrákkal ünnepel a játékos. Ezt egyébként a játékvezetők sárgalappal jutalmazzák.

Cristiano Ronaldo féle ”gondolkodós-gólöröm”

Ez a gólöröm Cristiano Ronaldotól származik, szintén egy Atletico Madridnak lőtt gól utánról. Ronaldo, miután értékesítette a büntetőt, a kamera elé futott, majd leguggolt és egy ”gondolkodó pózt” vett fel.

”Rakás-gólöröm”

Ilyen gólörömöt főleg a különösen fontos gólok után szoktunk látni, amikor se az edző, se az edző stáb nem tudja visszatartani az örömét és a játékosokkal együtt ”betemetik” a gólszerzőt.

Messi gólöröme az El Clásicoról

Ez a gólöröm is egy világsztártól származik, méghozzá nem kisebb névtől, mint Messitől. Az argentin az El Clásico 3:2-es állásánál szerzett gólja után futott ki az alapvonalra, majd a meze hátoldalát a lelátó fele emelte.

A kamera megcsókolása

Valaki a legközelebb lévő szurkolót, valaki a legközelebb lévő kamerát csókolja meg. Így tett a Liverpool legenda, Steven Gerrard is, aki a gólja után a legközelebbi kamerához futott, majd megcsókolta azt. Ezt a gólörömöt egyébként többször is láthattuk Gerrardtól.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!