DeadFoxék is részt vesznek a DH Masters Malmö kvalin ma déltől!

DeadFoxék is részt vesznek a DH Masters Malmö kvalin ma déltől!

A mai napon 3 DreamHack Masters Malmö-hely sorsa dől el a zárt kvalifikációban.

Ezúttal nem sikerült a csoda Overpasson

Hajszálon múlott a meccs, de ezúttal Deadfoxék húzták a rövidebbet. Nem lesz magyar matrica.

Ma játsszák az európai és az észak-amerikai kvalifikációkat a DreamHack Masters Malmö versenyére. A selejtezők előtt csak néhány órával, de kikerültek a résztvevő csapatok listái, illetve a párosítások. Szerencsére nem maradunk magyar érdekeltség nélkül, hiszen a Majorről lemaradó HellRaisers és ezzel együtt DeadFox is részt vesz az online kvalin!

Olyan hidegrázós trailert dobott össze a DreamHack Malmöre, hogy *********

Már vesszük is a jegyet Svédországba.

A kvalifikáció egyenesági kiesés rendszerben zajlik és minden meccs Bo3 lesz, ráadásul a fordulók meccsei párhuzamosan indulnak. De lehet nézni majd nyilvános GOTV-n őket, ha éppen nem azt a csapatot látjuk a közvetítésen, amit szeretnénk. Tehát nem kell aggódni amiatt, hogy nem látjuk eleget kedvenceinket, mert a HLTV-s meccs oldalakon kint lesznek az IP-k, melyeket valószínűleg nem lehet hivatalos engedély nélkül újraközvetítenie senkinek, így ezt nem is ajánljuk csak privát felhasználásra! Ami a kedvenceket illeti, a résztvevők listája alapján nyugodtan illethetjük ezzel a jelzővel őket, csak nézzetek rá milyen névsort hívtak össze a szervezők az európai selejtezőre!

Európából kettő, míg Észak-Amerikából egy helyért lehet küzdeni, vagyis előbbiből a két döntős helyet megszerző jut tovább, míg utóbbiból a kvalifikáció győztese érdemli ki azt, hogy augusztus 30-tól szeptember 3-ig a svéd Malmö városában játszhasson a világ legjobbjai ellen! 12:00-tól indulnak az európai mérkőzések (itt tudjátok élőben követni), illetve 20:00-tól mennek az észak-amerikai meccsek (ezt pedig itt nézhetitek). Magyar nyelvű közvetítésről jelen pillanatban nem tudunk, tehát marad az angol nyelvű.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!