Leona bőrébe bújt Kayn, semmi sem állíthatja meg, szó szerint - videó

Leona bőrébe bújt Kayn, semmi sem állíthatja meg, szó szerint - videó

Amennyi spagettit adnak a Riot Games-hez, ennyi erővel olaszok is lehetnének. Még meg sem jelent Kayn, de a szelleme máris megszállta Leona-t.

Kayn, ha minden igaz a mai napon válik játszhatóvá, de a szelleme úgy tűnik már a megjelenése előtt kísérti az Idézők szurdokát és nem a jó értelemben.

Kayn, Lethality tárgyak, hős átdolgozások, íme a 7.14

Heldeus | 17/07/12 08:13Megérkezett a következő adag változtatás az Igazság Mezőire, lássuk mi minden az, ami a következő két hétben fogja borzolni a kedélyeket. A jelenlegi frissítés nagymértékben beleszól a LoL tárgyak metájába. Változnak a Lethality itemek, illetve az új Thornmail is ezzel a frissítés érkezett, emellett pedig néhány hős is mini rework-öt kapott.

Felfedeztek egy új bugot, valószínűleg a 7.14 hatása, aminek segítségével Leona, hasonlóan Kayn-hez, át tud menni a falakon. A különbség a kettő között az, hogy míg Kayn-nél ez egy előre tervezett, CD-vel és hatóidővel rendelkező képesség, addig Leona-nak ez semmibe se kerül és akár végtelenségig a tereptárgyakban tud maradni, így szó szerint bárhol felbukkanhat.

Valószínűleg a kódolásnál néhány dolog elcsúszhatott, bár a konkrét kódolást és annak tárolását nyilván nem ismerjük, de kísérteties az egybeesés, hogy pont Kayn megjelenése előtt gazdagodott volna egy új "képességgel" Leona. Ami kissé furcsa lehet, bár Los Angeles-ben még csak most kelnek az emberek, hogy a bugot már legalább 4-5 órája jelezték, legalábbis redditen, de Leona még mindig nem lett kikapcsolva. Ekkora "gamebreaking" vagyis játékot nagyon is befolyásoló bugnál azonnal kikapcsolják a hőst és addig nem is teszik elérhetővé, amíg a hibát ki nem javítják.

Reméljük lassan az amerikai Riot-os kollégák is felkelnek és javítják, amit kell.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!