Így szerepelt DeadFox a DreamHack Master selejtezőjén

Így szerepelt DeadFox a DreamHack Master selejtezőjén

Augusztus végén Malmö-ben rendezik meg a következő DreamHack Masters-t, aminek európai selejtezőjén a HR is részt vett. Lássuk, hogy DeadFox-ék lejutottak-e a 250 ezer dollár összdíjazású versenyre!

A nyáron kapunk még egy Major tornát, illetve három DreamHack-et, ezek közül a legnagyobb szabású augusztus 30-án veszi kezdetét Malmö-ben. A torna európai selejtezőjét tegnap játszották, ahol DeadFox csapata is hivatalos volt! A nyolc meghívott között szerepelt a Hellraiser, Space Soldiers, nV, F3, GODSENT, Heroic, mouz, és a Penta. Őket nyolc másik csapat egészítette ki, akik nyitott selejtezőkből kerültek be. Erősen indított a HR, átgyalogolt az Aligon-on majd azon az Outlaws-on, akik megverték a GODSENT-et is!

Ezúttal nem sikerült a csoda Overpasson

Hajszálon múlott a meccs, de ezúttal Deadfoxék húzták a rövidebbet. Nem lesz magyar matrica

Nem nagyon ütköztek ellenállásba, így könnyedén belőtték magukat a legjobb négy közé. Eztán jött csak a fekete leves, ugyanis az nV viszonylag jó formában várta a HR-t és az első pályát, inferno-t 16-11-es arányban vitték a franciák. A kommentátorok időközben beszéltek kicsit DeadFox-ról. Röviden annyit mondtak, hogy remek AWP-s, viszont nagyon ingadozó a teljesítménye a többi profi játékoshoz képest.

Sajnos sok hibás kommunikáció és döntés vezetett az első pálya végkimeneteléhez, többek között ez az elhibázott defuse is. Tisztán látszik, hogy DeadFox-nál volt kit, mégsem ő szaladt a bombához, hanem STYKO, aki ezek szerint ezt nem tudta.

Azért a HR-ből néhány játékos többször megcsillantotta tudását, itt például STYKO remekel:

Hiába minden, végül az EnVyUs bizonyult jobbnak és a második pályát Overpass-t is behúzták 16-13-ra, bár xms nagyon próbálkozott, hogy ez mégse sikerüljön csapatának. 

Így sajnálatos módon sem a Major tornán, sem DreamHack Masters-en nem fogjuk viszont látni a Hellraisers-t. Nehéz időket él a csapat, szükségük lesz a rajongók támogatására, így erre biztatunk mi is mindenkit!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!