WoT - A legjobb nemzeti hármas

WoT - A legjobb nemzeti hármas

Eldőlt, hogy kik képviselik hazánkat az idei WoT Európa-bajnokságon!

Hétfő este lezajlott a WoT EB legtöbb nemzeti selejtező mérkőzése, és természetesen az is eldőlt, hogy melyik csapat képviselheti hazánkat a bajnokságon és juthat ki Kölnbe!

A magyar selejtezőre összesen 193 csapat nevezett és végül mindenki meglepetésére a Blizid [NPH] (csapatkapitány), HunLaszlo [-KCS-] és Csicso [NPH] trió által alkotott Pro koKKs nyerte meg a magyar selejtezőt.

A magyar csapat azon kívül, hogy már most bezsebelt fejenként 3000 aranyat és egy Wargaming League pulóvert, tovább jutott a következő szakaszba, ahonnan akár az offline döntőre is kijuthatnak, ami Kölnben, a Gamescom-on kerül megrendezésre!

A verseny következő szakasza egy csoportmérkőzés lesz, majd ezt követi a rájátszás, ahonnan csak a legjobb 3 csapat utazhat Kölnbe, a Gamescom-ra. Arról, hogy hogyan élték meg a srácok a magyar selejtezőt és milyen esélyeket jósolnak maguknak Blizid, a csapatkapitány fog egy rövid interjú keretein belül mesélni nekünk.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.