Szeretnél meteorokat dobálni ellenfeleidre? Az új rúnáknak köszönhetően ezt is megteheted nemsokára!

Szeretnél meteorokat dobálni ellenfeleidre? Az új rúnáknak köszönhetően ezt is megteheted nemsokára!

Egyre több infót fed fel a Riot Games az új rúnarendszerrel és rúnákkal kapcsolatban. Ezúttal egy olyat kapunk, amit szó szerint a másik fejéhez lehet vágni.

Egyre izgalmasabbnak tűnik az új rúnarendszer. Azt már most látni lehet, hogy teljesen más alapokra építik fel a Riot Games. Szinte heti rendszerességgel pillanthatunk bele a változatosabbnál változatosabb rúnákba, ezúttal pedig egy igen érdekeset kapunk.

Milyen rúnákat használj az ADC pozícióban? Hi im mate segített nekünk

Aioween | 17/07/13 17:08Korábban írtunk a support rúnákról, ezúttal az ADC rúnaoldalakat veséztük ki a tavalyi év e-sportolójával, hi im mateval, aki a WiLD lövésze. Bár már készülőben van az új rúnarendszer, november előtt nem igazán fogunk vele találkozni és a rangsorolt élet addig sem áll meg.

A rúna leírása a következő. "Ha megsebezzük az ellenfelet valamelyik képességünkkel, akkor az aktuális helyére egy meteort is dobni fogunk." Így fog működni az új rúna és máris érdekes kérdéseket vet fel az emberben, hogy ez mennyire befolyásolhat bizonyos matchupokat, illetve kik tudják ezt majd igazán kihasználni. Gondoljunk bele, hogy egy sebző képesség találása után is figyelnünk kell, mert jön a második pofon is, mintha belerúgnánk valakibe, aki amúgy is már a földön fekszik.

Ez a rúna első ránézésre elég félelmetesnek tűnhet a mostaniakhoz képest, de pontosan ez is a célja. Nem csak ez lesz más, mint a jelenleg használt rúnák, hanem a többi is nagy valószínűséggel. Korábban már bemutattunk pár új rúnát, illetve magát a rendszert is, ezekről itt olvashattok.

És hogy kiknek lesz ez a meteor hasznos? Nyilván az olyan hősöknek, akik amúgy is sebezni szeretnének és ezt megtoldanák még egy kis extrával. Főleg azok a karakterek fognak igazán jó sikereket elérni, akiknek CC-jük is van rendesen, így az ADC-k nagy valószínűséggel kiesnek a szórásból, de a mágusoknak ez nem jelent gondot. Szinte az összes mides mágus rendelkezik valamiféle CC-vel, elég ha csak Lux-ra gondolunk, vagy a fentebbi Syndra-ra, Taliyah-ra, vagy Cassio-ra (nála különösen nehéz lehet, egy W alatt kitérni előle), de meg lehet említeni akár Viktort is, aki előszeretettel használja a Rylai's Crystal Scepter-t, ami lassítást ad képességeinek, így még nehezebb lesz kitérni a plusz sebzés elől.

Pontos értékeket még nem tudunk a rúnával kapcsolatban, így nehéz megítélni, hogy pontosan mekkora hatása lesz ennek a játékra. Az biztos, hogy látványos lesz, mikor mindenki mini Ziggs ultikat fog dobálni a másikra.

Nektek eddig, hogy tetszenek az eddig bemutatott új rúnák?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.