Overwatch World Cup: Ismerd meg a kommentátorokat!

Overwatch World Cup: Ismerd meg a kommentátorokat!

A Blizzard mindent elkövetett, hogy a legprofibbak vezessék a világbajnokság műsorát.

Ma reggel nyolc órától megkezdődtek az idei Overwatch világbajnokság Sanghaji állomásának csoportmérkőzései. Az összefoglalókat a válogatottakról és a hétvége menetrendjét az alábbiakban tudjátok elérni.

Overwatch VB: Bemutatkozik Shanghaiban az A és B csoport!

TZeus | 17/07/12 18:30 Az Overwatch Liga árnyékából bújik elő a világbajnokság, 32 nemzet feszül egymásnak, hogy eldöntsék ki a legjobb. 2 csapat már az első hétvégén kiemelkedik, de lesz e vajon meglepetés? Magyarország (kevesebb mint 100 ponttal maradt el a 32. helytől) nélkül startol el július 14-én az idei Overwatch Világbajnokság.

Ha az alakulatokkal már tisztában vagytok, ez úton ajánlanánk figyelmetekbe a műsor házigazdáit és közvetítőit, akik csúcsminőségű adást nyújtanak az Overwatch e-sport kedvelőinek az egész világon. Nem is szaporítanám tovább a szót, nézzük kik csinálják a műsort a globális versenysorozat kínai állomásán.

MONTECRISTO

Christopher "MonteCristo" Mykles a League of Legendsben jártasok számára lehet ismerős, mivel az elmúlt években az LCK és más koreai tornák kommentátori feladatait látta el. A LoL-ról azonban az Overwatch sikerét látva, illetve a Riottal való egyéb konfliktusai miatt váltott és a szintén Koreai bázisú OGN APEX széria angol nyelvű közvetítője lett. Pár hónapja azonban elhagyta Koreát, hogy a Blizzard hivatalos Overwatch alkalmazottjaként, olyan eseményeken működjön közre, mint a mostani világbajnokság, illetve a jelenleg tervben lévő Overwatch League.

DOA

Erik "DoA" Lonnquist leginkább MonteCristo állandó közvetítő társaként ismeretes. Pályafutását Starcraft II-vel kezdte, később azonban szintén LoL-ra váltott és Koreában telepedett le. Az LCK-val való közreműködését szintén a Blizzard ajánlata miatt hagyta abba és ő is az OGN  hivatalos angol kommentátora lett, ahonnan egyenes út vezetett a most folyó nagyszabású tornára. 

SOEMBIE

Salome Soe „Soembie” Gschwind Penski már majdnem tíz éve dolgozik műsorvezetőként. Korábban a német Freaks 4U Gaming GmbH-nek vezetett rendezvényeket, nevét pedig leginkább a StarCraft II és Dota 2 miatt ismerhetitek. Pár hónapja állást kapott a Blizzard Franciaországi központjában és olyan versenyek fűződnek a nevéhez mint az ESL Atlantic Showdown vagy a 2016-os DreamHack Winter.

SELTZER

Rachel "Seltzer" Quirico először TF2 játékosként jelent meg az e-sport világában és aktív évei alatt több egyetemi versenyt is megnyert. Az idő múlásával úgy döntött jobban érezné magát a kamera másik oldalán és közvetítő lett. Műsorvezetői karrierje során, olyan eseményeknek volt a házigazdája mint a tavalyi világbajnokság, vagy a 300 ezer dollár összdíjazású Overwatch Open. 

A lista nem teljes, első körben a legismertebb arcokat vettük számításba. A további résztvevőket a holnapi nap folyamán fogjuk bemutatni nektek, szóval ha nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessétek az Esport1 oldalát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!