Az SKT nem nyert mérkőzést a Rift Rivals óta az LCK-ban!

Az SKT nem nyert mérkőzést a Rift Rivals óta az LCK-ban!

Hasonló szindrómában szenved jelenleg az SKT, mint a G2. A Rift Rivals óta nem igazán találják a helyüket az LCK-ban és múlt héten kétszer is kikaptak.

Úgy látszik nem csak a G2-t zökkentette ki a Rift Rivals, hanem az SKT-t is. Mióta visszatértek Koreába, azóta az LCK-ban egy mérkőzést sem tudtak megnyerni, ami nem igazán vall rájuk. Az MSI után is volt némi gyengélkedés, de az betudható volt annak is, hogy nem maradt elég idejük az új patch-en gyakorolni és felkészülni az otthoni ellenfelekre, ezúttal viszont ilyenről szó sem volt. Sőt mi több, a Rift Rivals-ról sem győzelemmel tértek haza, hiszen a kínai régió 3-1-re verte Koreát, ahol az SKT szintén kikapott. 

Nem az EU LCS az egyetlen, akiket rommá vertek, Kína lenyomta Koreát!

Aioween | 17/07/10 13:34A tavalyi vb és az idei MSI alapján sokan már borítékolták az idei SKT győzelmet is, de nem Kína. A saját Rift Rivals eseményükön a döntőben az koreai régiót elverték 3-1-re. Itt egy kicsit más volt egyébként a formátum, sokkal inkább hasonlított az eredeti európai formátumra, így a meccsek száma is mondhatni kevesebb volt.

Hogy mi történhetett az SKT-vel? Nos ezt nehéz lehet megmondani, az biztos, hogy valami most nincs rendben. Az SKT színeiben eddig veretlen Blank egy 20-as győzelmi sorozatot tört meg, miután két meccset is elvesztett a héten. Még a Samsung Galaxy elleni vereségen annyira nem lepődünk meg, mivel jelenleg ők vezetik a tabellát és az első találkozáskor is 2-0-ra nyertek az SKT ellen. Ezeken a meccseken Blank játszott, de még az ő kabala jelenléte sem volt elég a győzelemhez. Sajnos még azt se lehetne mondani, hogy a végeredmény nagyon szoros lett volna, egyik meccsen 15 ezer arannyal maradtak alul, míg a másodikon 7 ezerrel. A két meccsen összesen egyszer tudott Huni több arannyal meccset zárni, mint CuVee, azon kívül minden egyes ösvényen bukták az előnyt, ráadásul az egyik meccsen mindössze egy tornyot döntött be az SKT.

Ez még az elfogadhatóbb vereség volt, de az Afreeca Freecs-re se nagyon volt válaszuk, akik az ötödik helyről verték meg őket, szintén 2-0-ra. Ezeken a meccseken már Peanut játszott, de a végeredmény nem sokat változott, még a második meccsen sem, ahol megkapta Lee Sin-t. Az SKT a két mérkőzés alatt mindössze két tornyot döntött be, míg az Afreeca 21-et. Az összesített gyilkosságok száma 30-11 lett, természetesen Kuro-ék javára. Marin volt csapatát rendesen elnáspángolta, először Untara Jax-ét rakta 0 5-be Jarvan-nal, a másodikon pedig Huni Shen-jét tanította meg kesztyűbe dudálni szintén Jarvan-nal.

Ezek előtt az SKT mindössze a Samsung-től szenvedett el egy vereséget az egész szezon alatt, most egy hét alatt begyűjtöttek kettőt. Szerencséjükre az eddigi teljesítményüknek köszönhetően még mindig a második helyen állnak 9-3-ban, fej-fej mellett a Longzhu-val és a KT Rolster-rel, de ha ezeket a hibákat nem tudják kikalapálni, könnyen lehet, hogy még jobban visszaesnek. Ezen a héten talán fellélegezhetnek kicsit a Jin Air Green Wings ellen, akik hatodikok a ligában, viszont utána szembe kell menniük az előbb említett Longzhu-val, az már biztosan nem lesz könnyű falat. 

Talán ezen a héten sikerül összeszedniük magukat, mert az utóbbi pár hét nem nekik kedvezett.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.