Mi van veled SKT?

Mi van veled SKT?

A Rift Rivals óta nagyon nem áll jól az SKT szénája. Folyamatosan vereséget szenvednek, most legutoljára a mezőny egyik középkategóriás csapatától kaptak ki.

Korábban már írtunk arról, hogy az SKT nonstop vereséget szenved amióta vége a Rift Rivals-nek, ám azóta már egy újabb nagyon csúnya vereség nehezíti a zsebüket. Tegnap játszották mérkőzésüket a Jin Air GreenWings gárdájával, akiktől egy igazi törlést kaptak.

Az SKT nem nyert mérkőzést a Rift Rivals óta az LCK-ban!

Aioween | 17/07/17 12:10Hasonló szindrómában szenved jelenleg az SKT, mint a G2. A Rift Rivals óta nem igazán találják a helyüket az LCK-ban és múlt héten kétszer is kikaptak. Úgy látszik nem csak a G2-t zökkentette ki a Rift Rivals, hanem az SKT-t is.

A JAG csapatáról azt érdemes tudni, hogy jelenleg az LCK középmezőnyét erősítik 5 győzelemmel és 7 vereséggel, tehát igazából egy olyan csapat, akiknek a papírforma szerint nem kellett volna ennyire kifognia az SKT-n. Ám ez mégis megtörtént, olyan 2-0-t vertek az SKT-nak, hogy a JAG fanok minden bizonnyal könnybe lábadtak a meccsek után. 

Az első meccsen a JAG nagyon hamar magához ragadta a gyeplőt, a 6. percben a JAG dzsungelese, UmTi egy szép gankkel meglepte Faker-t, aki így hamar first blood lett. A JAG végig magánál tartotta az arany előnyt, az egész meccs során nagyon szépen játszottak. Nem ez volt a LoL történelem legtöbb gyilkosságban dúskáló mérkőzése, hiszen mindössze 12 kill született, ám így is közel 14k arannyal előzte meg a JAG az SKT-t, köszönhetően a hatalmas farm és torony előnyüknek. Az SKT mindössze 2 tornyot tudott ledönteni az egész mérkőzés alatt. Végül aztán a 29. perc során a Jin Air lezárta az első meccset.

A második meccs már valamivel hosszabbra sikerült, itt az SKT szerezte meg az első gyilkosságot, egy dive-ot követően, ám vissza is kapták, amit adtak, mert az akció végén a JAG midese, Kuzan még meg tudta büntetni az éppen menekülő Peanut-ot. Az SKT előnye azonban nem tartott túl sokáig a 9. perc magasságában eléggé félresiklott egy 2v2 párbajuk az alsó ösvényen, és a JAG adc-je, Teddy két gyilkossággal lett gazdagabb. Majd szinte rögtön ezután a 11. perc elején egy elég nagy fiesta harc alakult ki, ismét az alsó ösvényen, aminél úgy tűnt az SKT jól fog kijönni, ám végül 3-2 lett a csere a JAG javára. A JAG ezen a meccsen már nem tudott olyan hamar elhúzni az SKT-től, Fakerék most jobban tartották magukat, ám a folyton jelenlévő 2-3-4 gyilkosság és 20-30 farm különbség mindig a JAG malmára hajtotta az előny vizét. A Jin Air aztán egy nagyon korai Baronnal felpörgette az eseményeket és közel 10k-ra növelte az előnyét az SKT-vel szemben. Végül a mérkőzést egy második Baron erősítéssel sikerült befejeznie a JAG-nek valamivel több, mint 35 perc alatt 16k gold előnnyel.

További statisztikákat ide kattintva találhattok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!