Új Pentakill album van készülőben

Új Pentakill album van készülőben

Három év telt el azóta, hogy a Riot Games kiadta az első Pentakill albumot, a Smite and Ignite-ot, most pedig ismét egy újjal kedveskednek a játékosoknak.

A masszív metál stílusú zenék nagyon sok játékos tetszését nyerték el, és egy zseniális kombinációt alkottak a Pentakill skinekkel együtt. Ez egy olyan mértékben fantáziadús megmozdulás volt a Riot Games-től, amit nem szabad hagyni, hogy új tartalom híján feledésbe merüljön. 

Alig egy hete jött ki Kayn, a Riot máris borzolja a kedélyeket a következő hőssel

Uacute;gy látszik, hogy nem rest a Riot, Kayn még le se dobta a tojáshéjat, de úgy tűnik már készülőben van a legújabb hős, ami a Vanguard-okhoz fog csatlakozni.

A játékbeli zenekart olyan karakterek alkotják, akikre ráilleszthető volt valamilyen formában egy metál zenésznek a megjelenése. Így lett Karthus az énekes, Yorick és Mordekaiser a két gitáros, Sona a billentyűs, Olaf pedig a dobos. A valóéletben több neves zenész és együttes dolgozott együtt az album elkészítésén, például a Dragonforce-ból ismert ZP Theart, vagy a Masterplan egykori frontembere, Jørn Lande.

Természetesen a Pentakill zenekar a valóságban is összeállt, például a 2013-as Gamescom-on. Ezt a ziccert kihagyni szabályos bűn lett volna.

Az új albumról egyelőre két számot tettek közzé, és mindkettő elég ígéretes lett. Akik a női énekeseket preferálják ők is elégedettek lehetnek, mert a Tear of the Goddess című számot bizony egy hölgy énekli.

A másik dal a The Bloodthirster címet kapta férfi énekessel. 

A Grasp of the Undying névre keresztelt album megjelenéséről nincs pontos dátum, ám biztosan nem kell már rá sokat várnunk.

Nektek hogy tetszenek az új dalok? Van kedvencetek az előző albumról?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!