WoT Európa-bajnokság: A rájátszás

WoT Európa-bajnokság: A rájátszás

Véget ért a WoT EB rájátszási szakasza, a következő állomás a Gamescom!

A World of Tanks Európa-bajnokság rájátszási szakaszában már igazán profi játékot láthattunk, ami sajnos nézői szemmel hihetetlenül unalmas volt.

Túl nagy az RNG

Az egyik legfőbb probléma, hogy túl nagy az RNG, azaz a random faktor. Ebben a formátumban egy rosszul bekapott lövés, amitől lőszerrekeszt kap vagy épp kigyullad a tank önmagában eldönti a csatát. A belga csapat ezt első kézből tapasztalhatta meg a döntőben.

Nincs kockázatvállalás

A túl nagy RNG faktoron kívül a másik probléma a versennyel, hogy a csapatok nem kockáztathatnak, hiszen egy tank elvesztése matematikailag szinte lehetetlenné teszi a győzelmet. Ez pedig defenzív, helyenként passzív játékot eredményez.

A döntőbe jutott csapatok

A verseny rájátszási szakaszából az offline döntőbe a következő három csapat jutott be: az ANIMALS (Bulgária), az Animals (Belgium) és a Drooling L (Finnország). A rájátszást a finnek nyerték, akik bár statisztikailag elmaradnak a belga csapattól, de remek összjátékkal és némi szerencsével kiharcolták az első helyet az online szakaszban. Természetesen ez elsősorban presztízs, hiszen 2016-ban Finnország nyerte meg a versenyt, másrészt kedvezőbb besorolást jelent majd nekik az offline döntőben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.