Rekkles egy Facebook posztban összegezte az elmúlt időszak mérkőzéseit

A Fnatic lövésze, Rekkles több, mint 1 hónap után ismét posztolt Facebook oldalára, és összegezte nekünk az elmúlt időszak, elsősorban a Rift Rivals mérkőzéseit.

Rekkles a posztjában először arról ír, hogy vége az LCS második körmérkőzéses szakaszának, amikor a két csoportot összeeresztik egymással. A Fnatic nagyon szépen zárta ezt a szakaszt, ugyanis mind az öt mérkőzésüket megnyerték a B csoport csapatai ellen.

Hogyan ronthatják el a világbajnoki szereplésüket a top csapatok? Mutatjuk!

Heldeus | 17/07/23 16:30Minden csapattal megesett már, hogy mélyrepülésbe kezdett a teljesítményük, most összeszedtük mi kéne ahhoz, hogy a Fnatic, a G2, az H2K és az UOL elrontsa, vagy helyenként megalapozza a világbajnokságra jutás esélyeit. A Fnatic magabiztosan vezeti jelenleg az A csoportot, őket követi másodikként a G2, míg az H2K fej-fej mellett halad a B csoportban az UOL-lal.

Túl sokat nem beszélt ezekről a meccsekről, csak belinkelt róluk egy-egy highlight videót, ellenben a Rift Rivals-ról már több szót ejtett. Szerinte a probléma a korai játékszakaszukkal volt, jóval gyengébben teljesítettek itt, mint a TSM vagy a Cloud9, továbbá ő maga is tetézte a gondokat a választásaival. Posztja végén kitér arra, hogy akik nézték a Rift Rivals mérkőzéseit, illetve a mostani B csoport elleni mérkőzéseket, észrevehették, hogy már más karakterekhez nyúl inkább, hogy még egyszer ne fordulhasson elő ilyen probléma. A bejegyzés zárómondata így szól: "A Rift Rivals nem az volt, amit akartunk, de egyértelműen az, amire szükségünk volt."

Azt hiszem mindenki egyetért abban, hogy az RR nem csak a Fnatic, hanem egész Európa számára elég nagy pofon volt. Minden bizonnyal sokáig fogják még ezt emlegetni, mind a csapatok, mind a műsorvezetők, mind a rajongók. De hála égnek minden csapatot észhez térített, reméljük, hogy sikerül kiszűrniük a problémákat, és érdemben javítani rajtuk, hogy a következő Rift Rivals során már EU>NA eredmény szülessen.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!