Minden skin egyedi portrét fog kapni, végre

Minden skin egyedi portrét fog kapni, végre

Pár egyedi portré eddig is járt a drágább skinek mellé, de ennyi év után végre rászánta magát a Riot, hogy az összeshez megcsinálják, így nem csak a karakteren, de a HUD-ban is látni fogjuk, mire is költöttük a pénzünk.

A skinek és egyéb kozmetikumok a játékon belül olyan dolgok, amik számunkra annyira talán nem fontosak, legalábbis ha a játékot magát nézzük, viszont a kiadóknak, vagyis jelen esetben a Riot Games-nek nagyon is. Hogy miért? Ez az első számú bevételforrása a Riot-nak, ebből él a cég és ennek köszönhetően fut még a játék ennyi év után is.

Durva buffot kap Kayn ultija, a PBE-n már éles

Most akkor op vagy nem? Döntsék már el a Riot fejlesztői.

Bizonyára nektek is feltűnt már egy-egy jó skin megvásárlása után, hogy nem igazán változik semmi a HUD-on, ugyanazt a portrét látjuk szinte minden esetben, egy-két kivétellel. Ilyenek az ultimate skinek, mint például a Pulsefire Ezreal, vagy Spirit Guard Udyr, vagy az Elementalist Lux, de ezek roppant drága skinek. Nos ezen szeretne változtatni a legújabb bejelentése szerint a Riot, mivel minden egyes skinhez megcsinálják az egyedi portrékat, vagyis a HUD-on is látható lesz, hogy épp milyen skinbe öltöztünk. Annak is oka van, hogy miért vártak ennyit. Minden egyes játékon belüli splash art, főleg az eredményjelző és a HUD általában ugyanúgy néz ki annak érdekében, hogy minden információt a lehető legkönnyebben megtaláljunk és ne legyen semmi zavaró, vagy új dolog rajta. Arra a döntésre jutottak azonban, hogy a képességek melletti portré talán nem ilyen fontos játéktechnikai szempontból, így egy kis plusz szerettek volna adni a skintulajdonosoknak és innen jött az egyedi portré ötlete.

Eget rengető különbséget ez persze nem fog jelenteni, de mégis egy kis extrát kapunk a skin-ért, így még inkább azt érezhetjük, hogy jól költöttük el pénzünket, vagy a barátunkét, aki ajándékozta ezt nekünk. A frissítés persze még nem élő, de ha minden igaz a mai, vagy a holnapi napon már bekerül ez az újítás PBE-re, majd nem sokkal utána az élő szerverekre is. 

Pár kérdésre is válaszoltak, ami minden bizonnyal sok ember fejében felmerült.

Nem kellett volna ezt már évekkel ezelőtt megcsinálni?

De, valószínűleg igen! :D

Ez nem egy külön ultimate skin funkció?

De, ezért is voltunk érzékenyek erre a témára, hogy ezt az egyediséget elvegyük, de azt is vegyük észre, hogy ebből nagyjából 800 skin fog ebből előnyt kovácsolni.

Mi van akkor, ha szerintem a minimapos ikon is gyenge?

Nos, egy kicsit igazad van. Nem erre a célra készültek, ehelyett nagyon kis példányai egy nagyobb képnek, amit körbevágtunk, aztán tovább kicsinyítünk. A skin jelző ikonnak sosem lesz helye a kis térképen (az előbb említett okok miatt), de dolgozunk azon, hogy ezeket az ikonokat egy kicsit javítsuk.

Nektek hogy tetszik ez az új ötlet?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!