Roadhog buff a láthatáron

Roadhog buff a láthatáron

A Blizzardnál úgy határoztak, kedvenc malacemberünk erősítésre szorul.

A pár hónapja életbe lépet Roadhog nerf erősen befolyásolta a karakter népszerűségét az Overwatchban. A változtatásnak köszönhetően a karakter eltűnt a ranked módból, átengedve a helyét D.Va-nak és Winstonnak.

Metaelemzés: Roadhog szinte eltűnt, D.Va és Winston a viszont a csúcsra tör

Kimerítő jelentés a legutóbbi frissítés okozta változásokról.

Most azonban úgy tűnik, a Roadhog mainek fellélegezhetnek, ugyanis a játék egyik fejlesztője, Goeff Goodman tegnap bejelentette, hogy a hős erősítésre számíthat a jövőben és a változtatás hamarosan elérhető lesz a PTR szervereken több egyéb kiegyensúlyozással együtt. A csapat azt találta ki, hogy a Take a Breather képesség alatt Roadhog 50%-al kevesebb sebzést kaphat be, ezzel is növelve a tankosságát és a túlélési esélyeit. Ráadásul akárcsak Bastion, kedvenc malacemberünk is mozgás közben is tudja majd gyógyítani magát. Reményeik szerint a hős ezzel sokkal agresszívebben bele tudja vetni magát majd a csata sűrűjébe és az ellenfelek sokkal nehezebben tudják majd elpusztítani. 



Az internet népe vegyes érzelmekkel fogadta a hírt, mivel vannak akik majd kicsattannak a boldogságtól, míg mások túlságosan erős változtatásnak vélik a dolgot, amit maga Goodman is elismert, de szerinte csiszolni fognak még a részleteken.

Ti mit gondoltok? Jó döntést hozott a Blizzard vagy már megint olyan dologba nyúltak bele amibe nem kellett volna?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és kép: 7wallpapers, pixelgate.co.uk

Kövess Minket!