Nézd élőben a Frozen Throne lapok leleplezését!

Nézd élőben a Frozen Throne lapok leleplezését!

Ráadásul a kiegészítő keletkezésének történetéről is megtudhattok pár fontos információt.

A Hearthstone következő kiegészítőjéről, azaz a Knights of the Frozen Throneról folyamatosan érkeznek a friss információk és az új lapokat is folyamatosan hozzák nyilvánosságra. Ha lemaradtatok volna a mai adagról, az alábbiakban tudtok tájékozódni.

Nincs megállás, még mindig kapjuk az új lapokat: Sindragosa, Bring It On!, Coldwraith, Voodoo Hexxer, Bearshark és Hadronox

Még mindig maradt nafta a tankban és megérkezett az eddigi legdurvább lap.

Az infómorzsák mellett most pénteken, közép európai idő szerint este 8 órától,  egy hivatalos adással is készül a Blizzard, ahol több kártyát is bemutatnak majd egyszerre. A műsor házigazdái a játék fejlesztője,  Matt Place és Sean “Day9” Plott lesznek és elmondásuk alapján komolyabban is bepillanthatunk majd a fagyos Northrend és a Death Knightok világába. A közvetítés a Twitch illetve Facebook platformokon is elérhető lesz, viszont mi mindenképpen a szokásos csatornát ajánljuk a figyelmetekbe:

Élő videó megtekintése innen: PlayHearthstone – www.twitch.tv

Viszont ha már Northrend, Lich King és Death Knightok, a napokban jelent meg egy interjú Dave Kosakkal a Blizzard egyik vezető munkatársával ahol igen érdekes mégis régóta függőben lévő kérdésekre kaphatunk választ.

Folyamatosan spekuláció tárgya az, hogy mikor dobjátok már be tizedik hősnek a Death Knightot. Miért döntöttetek úgy, hogy a plusz hős helyett a már meglévőkből csináltok élőholtat a kiegészítő kedvvért?

Csupán egyetlen class elég kevés pluszt adna hozzá a játékhoz és jelenleg úgy látjuk egész jól ki vannak egyensúlyozva a már bent lévő class-ok. Viszont, ami még fontosabb, ha meg is csináljuk a tizedik hőst, mit adunk hozzá a maradék kilenchez? Ezért döntöttünk úgy, mi lenne ha megrontanánk a már meglévő hősöket, mivel ez kilencszer nagyobbat üt.

Amikor bejelentettétek a Knights of the Frozen Thronet, az jutott eszünkbe, hogy olyan mintha anno WoW-ban a Lich King nyert volna. Az alapötlet is innen indult nálatok?

Igen, ez volt az alapötlete a fantáziánknak, "mi lenne ha Arthas nyerne?" Visszagondolva Sylvanas volt a fő inspirációnk, mivel ha visszaemlékeztek, ő akkor is egy igen érdekes hős volt a Word of Warcraft világán belül, amíg életben volt. Azután, hogy Arthas megölte, nem szűnt meg Sylvanasnak lenni, ő lett ugye a Banshee Queen, és kétszer olyan menő lett mint előtte volt. 

Milyen érzés volt megint elővenni a Lich Kinget mint fő gonoszt?

A folyamat eszméletlenül mókás volt, mivel Arthas egy olyan ikonikus karaktere a Blizzard univerzumának, aki mellett nem tudtunk elmenni szó nélkül. Nehéz is volt a feladat hogy átültessük őt a Hearthstone univerzumába, mivel a játék kis kellemes családias mókás hangulatában nehezen illeszkedik bele egy élőhalott világuralomra törő, halottakat feltámasztó tömeggyilkos, aki a saját apjával is végzett. Az elején csak vicceket írtunk hozzá, de nagyon figyeltünk arra hogy ne okozzunk csalódást a rajongóknak.

Úgy tűnik tehát egyelőre, hogy így látatlanban a kiegészítő rendben van és igencsak érdekes kis kalandokban lehet majd részünk.
Ti mit gondoltok, jól döntöttek a Blizzardnál, hogy visszanyúltak az egyik legkedveltebb fő gonoszhoz?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


 
 

Kövess Minket!