Már hősválasztásnál látható lesz minden csapattársunk skinje

Már hősválasztásnál látható lesz minden csapattársunk skinje

Korábban mindig csak a játék betöltésekor derült ki, hogy milyen skinekkel játszanak a többiek, de ez hamarosan változhat, és már hősválasztáskor lehet panaszkodni, ha valaki kilóg a sorból.

Ha egy valamit el lehet mondani minden LoL játékosról, az az, hogy jó eséllyel mind szeretik a skineket. Ugyan a játékhoz közvetlenül nem tesznek hozzá semmi, nem jelentenek plusz előnyt, vagy bármi ilyesmit, mégis szeretünk velük villogni. Erre azonban mindig csak az "utolsó pillanatban" van lehetőségünk, mikor már a játék betöltődik.

Fejlődik a Honor rendszer, még több jutalom üti majd a markunkat

Heldeus | 18/01/12 07:39 Az átalakított Honor rendszer bevezetése új fejezetet nyitott a játék életének egy bizonyos szakaszában. A Riot Games nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a toxic, sportszerűtlen játékosok számát minél hatékonyabban csökkentse, ehhez pedig a nyáron egy baromi ütős fegyverrel álltak elő, a teljesen megújított Honor rendszerrel.

Persze nem ez a legfontosabb dolog, de vannak páros skinek is, mint mondjuk a Bloodmoon Thresh és Kalista, ami elég jól mutat együtt. Nem mindenki akar, vagy épp tud angolul kommunikálni, viszont egy fejlesztő jelentése szerint készülőben van egy villantó rendszer, ami már a kliensben lerántja a leplet.

A funkció a "skin preview"  nevet viseli és megmutatja előre, hogy ki milyen skinnel fog játszani a következő meccsen.

A világot ezzel nem fogjuk megváltani, ez leginkább egy szépségeszköz, de legalább össze tudjuk szinkronizálni az egyes skineket a játékban, mielőtt belépnénk. Ha például mindenki Star Guardian szeretne lenni, akkor erre is van lehetőség, de ugyanúgy a már említett Bloodmoon csapat is felállítható, vagy rengeteg Arcade skin is játszik.

A Riot kiírása szerint ennek a funkciónak már tegnap be kellett volna kerülnie PBE-re, de ez még nem történt meg. Minden bizonnyal hamarosan elérhető lesz tesztelésre, az élő szerverekre pedig, ha minden jól megy, a 8.2-es patch során kerülhetnek be.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.